Horoscop zilnic: miercuri, 11 martie. Balanțele au găsit cheia succesului

Bogdan Solomon   
în Horoscop
10/03/2020, 14:20
Horoscop zilnic: miercuri, 11 martie. Balanțele au găsit cheia succesului
FANATIK îți aduce horoscopul zilei de miercuri, 11 martie. Sursa foto: cosmopolitan.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de miercuri, 11 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Asta pentru că ai parte de succes în toate proiectele pe care le întreprinzi, iar colegii și personalul îți știu meritele și te tratează ca atare. Crești foarte mult în ochii lor și e foarte posibil să primești o recompensă substanțială, la care poate că nici nu te aștepți.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 11 martie

În plus, dacă ești născut în zodia Balanței, ai toate motivele să privești cu încredere spre viitor, pentru că ideile tale vor da în sfârșit roade. Le vei demonstra tuturor că drumul ales te va duce spre succes, în ciuda criticilor izvorâte, fără doar și poate, din invidie.

Berbec

Când vezi ce bine evoluează un proiect, este și normal să dorești cât mai multe și să ajungi mult mai repede la scopurile propuse. Te grăbești, începi să sufli mai tare în pânze pentru că ești nerăbdător să culegi laurii victoriei finale. A fost un proces îndelungat, ai muncit mult să ajungi până aici, iar acum se pare că te afli pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ai avut, ar trebui să îți domolești energia, pentru că nu mai este mult până la succes. Dacă te vei grăbi tocmai acum, s-ar putea să scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Păstrează-ți tonusul viu, dar nu sări peste etape doar ca să vezi totul mai repede finalizat!

Taur

Varietatea oamenilor, personalitățile atât de diverse cu care intri azi în contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind că nu o poți schimba, orice ai face. Trebuie să treci cu vederea micile defecte, trebuie să mai și taci atunci când ceva nu îți place, pentru că, la urma urmei, nimeni nu este perfect. Contactul cu oamenii este cea mai bună lecție a iertării, deoarece, dacă pui la suflet orice fleac, orice vorbă, orice atac, îți faci rău, în timp ce lor… puțin le pasă! Dacă ai o relație complicată cu cineva, azi vei vedea că nu este nici prima, nici ultima, situație de acest gen în lumea noastră. Așadar, ai putea deveni mult mai indulgent, iertându-i comportamentul nepotrivit.

Gemeni

Exact acel lucru de la care nu mai așteptai nimic și pe care îl trecuseși pe linie moartă, va reveni spectaculos în prim plan, cu o energie debordantă! Îți dă chef de schimbare, deci nu te mulțumi cu rutina, cu monotonia ori banalul, pentru că nu te caracterizează. Ia taurul de coarne și aprinde din nou scânteia unor inițiative personale aducătoare de succes. Nu ești genul care așteaptă minuni de la altul, ci le poți declanșa chiar tu. Ideea inspirată care îți este astăzi insuflată din senin are efecte fantastice. Te implici cu entuziasm într-o afacere de care depinde întreaga familie, iar roadele bune nu vor întârzia să apară.

Rac

Azi, sursa ta principală de energie pozitivă este familia. Cât timp primești de la cei dragi iubire necondiționată și, mai presus de toate, înțelegere, ești capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce vă apropie mai mult, leagă și mai frumos relațiile, arătând lumii un exemplu de viață reușită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înțelegerea, încât nimic nu ți se pare mai minunat decât să faci totul pentru și alături de cei dragi. Ești recunoscător pentru modul în care te completează în toate!

Leu

Te gândești la ceva anume, dar nu te opri la o singură variantă! Este un moment în care ți se dă voie să emiți cât mai multe variante ale aceluiași scop, pentru că se poate ajunge la el din mai multe direcții. Nu există o singură cale de a accede la acel vis măreț, ci te afli pe tărâmul tuturor posibilităților. Nu te crampona de o singură idee, nu te mulțumi cu o singură opțiune, ci dă dovadă de curaj în explorarea și inventarea mai multor scenarii. Dintre toate, nu doar unul va avea efecte excelente, însă, dacă te vei opri la o singură cale și acesta se poticnește, ai fi foarte decepționat.

Fecioară

Dacă ai o relație specială cu animalele, azi te vei dedica lor în totalitate, pentru că îți transmit acea energie pozitivă de care ai nevoie. O plimbare prin parc sau prin pădure alături de câinele tău, ar avea efect de relaxare totală, și te vei întoarce acasă cu bateriile încărcate, cu plămânii aerisiți și cu un zâmbet mare pe chip, simțind o fericire deplină. Dacă nu ai propriile animale, vei fi atras de ele și pe stradă, apropiindu-te de ele cu mare bucurie. Ceea ce au ele să-ți ofere, este de zeci de ori mai mult decât ai putea găsi la un om, deci nu le ignora. Acordă-le puțină atenție și vei fi răsplătit!

Balanță

În acest moment dai dovadă de totală încredere față de planurile pe care le dezvolți pas cu pas. Nici urmă de îndoială, niciun semn de întrebare cu privire la direcția în care mergi. Cu o asemenea atitudine succesul nu este departe! Chiar dacă nu ai ajuns încă acolo unde ai visat, vorbești despre planul tău ca și cum ar fi deja împlinit, scopul atins, și e perfect așa, pentru că de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Și când ești atât de sigur, nu mai este decât o chestiune de timp până la ele! Ești călăuzit de propria intuiție spre roade excelente, care deja se prefigurează la orizont în cea mai benefică formă.

Scorpion

Cel mai bine ar fi să tratezi orice provocare a acestei zile cu un dram de modestie și de cumpătare! Cenzurează-ți fiecare reacție, ca nu cumva să dai drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate. Este nevoie să reprimi orice manifestare în exces, pentru că ce-i prea mult strică. Nimic din ce depășește normele firești nu este în avantajul tău. Deci, nu cheltui peste măsură, nu munci peste program, nu ridica tonul mai mult decât este cazul, nu te aventura mai departe decât se cuvine. Totul trebuie făcut cu măsură, cu limite acceptate de bună voie, pentru că orice abuz te va costa. Mai domol cu energia!

Săgetător

Ascultă foarte atent ce îți transmite conștiința, pentru că ea înțelege cel mai corect situația de față. Dacă simți că ceva te trage de mânecă să nu faci un anumit pas, respectă acest semnal de alarmă, pentru că vine din interiorul tău care privește lucrurile dintr-un unghi diferit decât ar vrea inima. Poate ți-ai dori acel lucru, dar nu ți se dă voie și dacă nu ai resurse de energie, e și normal să bați pasul pe loc. Lasă lucrurile să treacă fără să te implici, deocamdată, de parcă nu ar fi întrunite acum toate condițiile favorabile unui succes deplin. Stai pe loc, nu acționa – așa îți dictează conștiința!

Capricorn

Banii au și un rol festiv, pentru că îi poți cheltui acum pentru un adevărat motiv de sărbătoare. Efectele cumpărăturilor pe care le faci azi sunt maxime, îi bucură la culme pe cei care primesc ceea ce ai de oferit, pentru că ești generos și îți place să vezi bucuria celor care deschid cadourile. Nu te uiți la bani dacă în joc este fericirea unor persoane pe care le îndrăgești, și ești pregătit să le oferi totul doar pentru o zi fericită alături de ele. Afacerile îți merg bine, deci îți poți permite un bonus doar pentru fericirea ta și a celor dragi. Așadar, nu ar fi de mirare să dai o raită prin mall și să vii acasă cu un obiect scump pe care toată lumea îl visa.

Vărsător

Ceea ce îți iese din minte azi e demn de o competiție de succes, în care poți fi învingătorul. Nu te lăsa dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru că ei atât așteaptă: să te enerveze. Ai alte instrumente prin care te poți remarca. Ai o creativitate debordantă, îți vin ideile pe bandă rulantă, deci pune-le mai bine în valoare și folosește-te de ele pentru a-ți demonstra superioritatea în fața celor care nu știu altceva decât să critice sau să se certe. Nu pica în plasa lor, pentru că nu vei mai fi la fel de creativ dacă vei deveni nervos, agitat, impulsiv ori pus pe harță.

Pești

Apa are pentru tine o semnificație aparte, din ea îți extragi energia, liniștea, bucuria, sau de la ea vine sănătatea. Acordă mai multă atenție elementului „apă” în tot ce te înconjoară. Dacă există în apropierea casei tale vreun lac sau un râu, trage o fugă acolo și petrece câteva minute pe malul lui, privind și respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase. Și o vizită la spa ori la piscină, sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apă, ți s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziție, ajunge doar ca la finalul zilei să faci un duș și să-ți imaginezi că acea apă te purifică în profunzime și odată cu ea se duc la vale toate grijile. Încearcă, nu ai nimic de pierdut!

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×