Horoscop miercuri, 7 august. Balanța va fi privită cu alți ochi de prieteni și familie

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/08/2019, 15:48
Horoscop miercuri, 7 august. Balanța va fi privită cu alți ochi de prieteni și familie
Horoscop miercuri, 7 august. Vezi ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: kfetele.ro

Astrologii au dat publicității horoscopul zilei de miercuri, 7 august, potrivit acvaria. Nativii născuți în zodia săgetător cântăresc toate sfaturile pe care le primesc de la cei din jur, dar nu iau o decizie momentan. Cei născuți sub semnul zodiacal fecioară trebuie să fie foarte atenți la partea financiară și la datoriile pe care le au.

Horoscop miercuri, 7 august. Vezi ce au rezervat astrele pentru zodia ta

Ziua de miercuri se anunță o zi de încercări pentru mai multe zodii. Fie că vorbim de bani sau de idei pe care nu le pot duce la capăt, zodiile au de trecut peste o zi plină de obstacole.

Berbec

Deții toate resursele și informațiile pentru a începe o afacere nouă. Ia-ți inima în dinți și acționează. Este momentul ideal să dai stat acestui nou proiect. Nu te mulțumi cu reușite mici, țintește cât mai sus. Știi că poți!

Taur

Ai multe opțiuni pentru un nou loc de muncă, dar nu știi încotro să te îndrepți. Toate lumea are probleme, nu le împărțășii celor din jur pe ale tale. Prietenii găsesc în tine un amic de nădejde pe care se pot baza în orice moment.

Gemeni

Uită greșelile trecutului care te țin pe loc. Nu mai căra după tine un bagaj în plus. Eliberează-te și evadează. Ai deplină libertate de decizie. Orizonturile sunt senine, depinde doar de tine să-ți deschizi aripile și să zbori.

Rac

O persoană foarte apropiată își dă o veste bună pe care o împărtășești cu toți din jurul tău. Poate nu este bine că ai dat frâu liber acestui sentiment. Încă nu s-a concretizat evenimentul, dar nu mai ai răbdare. Mai așteaptă câteva zile.

Așa arată horoscopul zilei de miercuri, 7 august
Racul primește o veste pe care nu poate să o țină numai pentru el. Sursa foto: b1.ro

Leu

Ești încrezător în forțele proprii și șefii te propun pentru o avansare. Colegii de serviciu te laudă pentru performanțele și reușitele tale. Reușești să te remarci și vei fi apreciat de prieteni și familie.

Fecioară

Ai ceva probleme financiare. Nu cheltui mai mult decât este nevoie. Ai obligații pe care trebuie să le achiți. Nu uita de facturi, rate și datoriile pe care le ai față de prieteni. Fă-ți ordine în lucruri și găsește echilibrul de care ai nevoie.

Balanţă

Ești o persoană rebelă și originală și vei vedea că oamenii își vor schimba părerea despre tine. Cât de curând nu vei mai fi perceput ca un ciudat, iar lumea va depinde de deciziile tale. Nu ești sclavul  rutinei și prietenii vor învăța asta de la tine.

Scorpion

Ai ajuns unde ești prin șiretlicuri și ai ocolit căile corecte și morale. Fii mai atent să nu te dai de gol. S-ar putea ca ceea ce se strică să nu mai poate fi reparat. Rezolvă situația înainte să fie prea târziu.

Săgetător

Ascultă părerile prietenilor. Nu te arunca cu capul înainte. Cântărește opțiunile pe care le ai și abia apoi ia o decizie. Nu te grăbi, intuiția te va ajuta să alegi informațiile corecte. Analizează mai profund și vezi cum stau lucrurile.

Capricorn

Este cazul să schimbi macazul. Mergi pe același drum de ceva timp și nu se mai întâmplă nimic. Renunță la monotonie și rutină. Gândește-te la o nouă viziune și caută metodele prin care vei evolua. Nu mai sta pe loc.

Vărsător

Îți place să amâni la nesfârșit lucrurile. Nu te mai amăgi, ai ajuns la o concluzie, mai trebuie doar să ți-o asumi. Pune la punct ce ai de făcut și mai ocoli subiectul. Renunță la teamă și fă-ți curaj. Totul va fi bine în final!

Peşti

Pui la suflet problemele celor din jur prea mult. Le ai și tu pe ale tale. Ascută-i, dă-le sfaturile necesare și mergi mai departe. Nu mai căra după tine bagajul emoțional care nu îți aparține. Gândește-te mai mult la starea ta de spirit.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×