Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5-11 august. Gemenii ies la rampă

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
04/08/2019, 13:46
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5-11 august. Gemenii ies la rampă
Camelia Pătrșcanu vine cu predicții pentru săptămâna 5-11 august. Sursa foto: antena3.ro

Camelia Pătrșcanu vine cu noi predicții inedite pentru săptămâna 5-11 august 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru cei mai mulți dintre nativi. Cunoscutul astrolog anunță o perioadă importantă, mai ales din punct de vedere profesional.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize îți rezervă astrele în perioada 5-11 august

Prima parte a lunii august vine cu schimbări majore, dar benefice pentru majoritatea semnelor zodiacale. Nu vor lipsi, însă, unele tensiuni în ceea ce privește viața sentimentală, în special spre mijlocul săptămânii. Nu uitați! Toate momentele dificile pot fi depășite cu atitudinea potrivită.

Berbec

Dai dovadă de entuziasm și foarte multă energie, însă va trebui să gestionezi cu mare atenție toate aceste impulsuri. E bine că încerci să te remarci la locul de muncă, dar încearcă să eviți excesul de zel. În viața sentimentală, veștile nu sunt printre cele mai bune, așa că nu ignora nemulțumirile partenerului de viață.

Ce surprize anunță Camelia Pătrțcanu pentru următoarele zile. Sursa foto: dcnews.ro
Ce surprize anunță Camelia Pătrțcanu pentru următoarele zile. Sursa foto: dcnews.ro

Taur

Faci tot posibilul să îți consolidezi poziția, dar oboseala începe să își facă simțită prezența, oricât ai încerca să ascunzi acest lucru. Nu neglija perioadele de odihnă, petru că riști să devii irascibil și să provoci certuri nedorite.

Gemeni

Ai parte de multe întâlniri și discuții importante în plan profesional, astfel că te poți remarca în sfârșit în ochii superiorilor. Miercuri și joi pot apărea unele tensiuni, așa că încearcă să dai dovadă de răbdare și flexibilitate pentru a putea ajunge la un numitor comun.

Rac

Te șteaptă o săptămână de foc din toate punctele de vedere. O serie de probleme administrative vă vor da însă cele mai mari bătăi de cap în următoarele zile. Spre sfârșitul săptămânii ești foarte preocupat de latura financiară și ai tendința de a ignora probleme mult mai importante.

Leu

Ți-ai propus să schimbi anumite aspecte din viața ta, mai ales în plan profesional. Nu neeglija, însă, mesajele pe care ți le transmite organismul, poate ar trebui să faci o vizită la medic pentru analize.

Fecioară

În această săptămână, ai ocazia de a-ți pune în practică abilitățile practice. În plus, weekend-ul  poate aduce vizita unor musafiri pe care îi așteptai de foarte multă vreme.

Balanță

Va trebui să ajungi la medic, însă nu trebuie să te îngrijorezi. Toate aceste stări vor dispărea spre sfârșitul săptămânii, mai ales că persoana iubită ți-a pregătit o surpriză extrem de plăcută.

Scorpion

Te așteaptă o săptămână importantă, în care ai ocazia să pui la punct planuri și strategii de viitor. În weekend, nu este exclus să ai parte de câștiguri financiare surpriză.

Săgetător

Ești hotărât și motivat să avansezi în plan profesional, astfel că astrologul Camelia Pătrășcanu te sfătuiește să dai curs rațiunii în această perioadă. Încearcă, pe cât posibil, să te detașezi de opiniile celorlalți, ai drumul tău și trebuie să îl urmezi.

Capricorn

Cauți răspunsuri la anumite întrebări importante care nu îți dau pace de ceva vreme. Iată că a sosit momentul clarificărilor

Vărsător

Următoarele zile îți oferă prilejul de a face noi calcule amănunțite în privința banilor de care dispui și a posibilităților prin care să îți rotunjești puțin veniturile, mai ales dacă nu ai plecat încă în vacanță.

Pești

Se anunță o săptămână dificilă, mai ales că toți ochii vor fi ațintiți asupra ta. Deși ești peste măsură de motivat, toate această situație te și presează, în același timp. Trebuie doar să îți păstrezi calmul, ai încredere în tine și vei vedea că totul va merge ca pe roate.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×