Horoscop zilnic luni, 5 august 2019. Vărsătorii primesc reproșuri din partea familiei, Leii găsesc un obiect prețios pe care l-au pierdut

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
04/08/2019, 16:44
Horoscop zilnic luni, 5 august 2019. Vărsătorii primesc reproșuri din partea familiei, Leii găsesc un obiect prețios pe care l-au pierdut
Horoscop zilnic 5 august 2019. Sursa foto: bustle.com

Potrivit horoscopului zilnic, luni, 5 august 2019 va fi o zi interesantă în special pentru Vărsători și Lei. Vărsătorii trebuie să facî față reproșurilor pe care le primesc din partea familiei și sunt nevoiți să se conformeze tuturor acestora. Leii dau de noroc și se bucură foarte mult căci descoperă un obiect valoros pe care l-au pierdut.

Horoscop zilnic luni, 5 august 2019 pentru fiecare zodie

Săptămâna debutează în forță pentru foarte mulți nativi. Vor avea parte de multe surprize plăcute în special Taurii, Gemenii și Racii, pe când, pentru Vărsători, se anunță o zi plină de încercări dificile. Este o zi în care se vor afla tot felul de răspunsuri, în care se vor face multe înțelegeri, iar mulți nativi vor avea de câștigat de pe urma acestora.

Berbec

Berbecii iau parte la niște discuții lămuritoare în familie și sunt extrem de implicați emoțional. Fac tot felul de analize, întorc situațiile pe toate părțile și au urechile bine ciulite.

horoscop zilnic 5 august 2019
Fecioarele primesc telefoane din străinătate. Sursa foto: Zee News

Taur

Taurii au o zi benefică pentru a ieși la shopping. Găsesc lucrurile pe care le căutau de multă vreme, ba chiar se bucură de niște promoții cum nu au mai văzut.

Gemeni

Gemenii își reînnoiesc jurămintele de dragoste și se simt în al nouălea cer. Sunt împliniți din punct de vedere sentimental și realizează că e foarte important să știe că e cineva mereu alături de ei.

Rac

Racii au parte de o zi norocoasă. Primesc vești bune de la locul de muncă încă de la primele ore ale dimineții. Încep săptămâna cu dreptul.

Leu

Leii găsesc un obiect valoros pe care l-au pierdut de ceva vreme și despre care nu mai știau nimic. Uneori, norocul apare când nu te aștepți.

Fecioară

Fecioarele au parte de un început de săptămână promițător din toate punctele de vedere. Primesc niște telefoane din străinătate care îi încântă.

Balanță

Balanțele sunt puse pe fapte mari, dar nu le ajută foarte mult situația financiară. Au de făcut niște alegeri și orice ar alege înseamnă renunțarea la niște sume de bani.

Scorpion

Scorpionii iau parte la tot felul de discuții în contradictoriu și cad la mijloc.

Săgetător

Săgetătorii sunt veșnic nemulțumiți de ceva, iar de data aceasta vor ajunge la cuțite chiar cu membrii familiei.

Capricorn

Capricornii cred că le pot face pe toate, dar uneori se înșală amarnic. Trebuie să își cunoască limitele.

Vărsător

Vărsătorii au parte de tot felul de probleme cu persoanele din familie. Primesc reproșuri pentru felul în care se implică în rezolvarea treburilor casnice.

Pești

Nativii Pești au parte de niște dușuri reci mâine. Cineva îi va certa pentru ironiile lor nejustificate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×