Sfatul zilei de 5 august 2019 pentru fiecare zodie. Scorpionii au probleme la serviciu

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
04/08/2019, 11:27
Sfatul zilei de 5 august 2019 pentru fiecare zodie. Scorpionii au probleme la serviciu
Sfatul zilei de 5 august 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 5 august 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Scorpionii sunt, de departe, vizați de tot felul de schimbări care le dau planurile peste cap la serviciu. Descoperă din sfatul zilei și care este numărul tău norocos pentru ziua de 5 august 2019.

Sfatul zilei de 5 august 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Nu te certa cu persoana iubită, ci încearcă să îi explici lucrurile cu calm, cu multă detașare. E nevoie de mai multă empatie. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Ai parte de o zi fără surprize majore. Bucură-te de liniștea și de armonia din familia ta. Zâmbește, fii fericit! Numărul norocos al zilei: 4.

Gemeni: Nu te pui suficient în locul celorlalți. Tocmai de aceea nu îi judeca dacă nu ești capabil să încerci să îi înțelegi. Numărul norocos al zilei: 10.

sfatul zilei 5 august
Racii trebuie să strângă bani. Sursa foto: humans.media

Racii trebuie să strângă bani pentru zilele negre

Rac: Nu risipi banii pe care i-ai strâns cu atâta trudă. E indicat să mai și pui la saltea din când în când. Numărul norocos al zilei: 3.

Leu: Ai atâtea lucruri de făcut și atât de puține motive să te plângi! De ce cauți mereu un nod în papură? Numărul norocos al zilei: 11.

Fecioară: Pleci la drum cu multe emoții și sunt niște emoții firești. E bine să îți conservi toată energia pozitivă căci ai multe lucruri de rezolvat. Numărul norocos al zilei: 6.

Balanță: Ai de făcut o serie de alegeri azi, iar vizat este chiar sectorul sentimental. Poate că e timpul să rupi pisica în două. Numărul norocos al zilei: 9.

Scorpion: Din cauza atitudinii tale refractare, s-ar putea să te confrunți cu tot felul de probleme la serviciu. E indicat să fii mai implicat și mai cumpătat. Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător: Acceptă părerile diferite chiar dacă nu ești de acord cu ele. Gândește-te cum ar fi să fi contrazis non-stop. Cam asta faci tu cu ceilalți. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn: Dar din dar se face Rai! Bucură-te de momentele frumoase pe care ți le oferă această zi. Numărul norocos al zilei: 22.

Vărsător: Nu te izola de ceilalți chiar dacă simți că nu te poți integra așa cum ți-ai dori în anumite cercuri sociale. Numărul norocos al zilei: 33.

Pești: Colaborează proactiv, nu te mai plânge de toate sincopele firești la orice loc de muncă. Numărul norocos al zilei: 19.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×