Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4-10 august 2019. Săgetătorul se amăgește că viața lui este una bună

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/08/2019, 17:57
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4-10 august 2019. Săgetătorul se amăgește că viața lui este una bună
Astrologul Mariana Cojocaru a pregătit horoscopul pentru săptămâna 4-10 august. Sursa foto: frumusetesisuflet.ro

Astrologul Mariana Cojocaru a pregătit previziunile pentru săptămâna 4 – 10 august 2019. Urmează o săptămână încărcată cu lecții de viață din care fiecare zodie va învăța câte ceva. Află care este zodia care este la capătul puterilor. Aici poți citiți și detalii despre zodia care va avea o discuție aprinsă cu partenerul de viață.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4-10 august 2019

Toate zodiile sunt afectate de Mercur în mod direct, scrie kfetele.ro. Săptămâna 4 – 10 august aduce mai multe vești rele decât bune, dar majoritatea zodiile vor știi cum să le depășească.

Berbec 

Săptămâna aceasta veți fi pus în multe situații delicate din dragoste. Sănătatea și serviciul vor fi și ele pe muchie de cuțit așa că mare atenție. Prietenii te vor ajuta să găsești soluțiile care te vor scoate din impas.

Taur

Uranus îți dă mari bătăi de cap și nu știi pe ce drum să te îndrepți. Încearcă să nu te mai acuzi pentru tot răul din viața ta. Fericirea este la o distanță mai îndepărtată. Nu regreta deciziiile pe care le-ai luat.

Gemeni

Ai o misiune foarte importantă zilele acestea. Ești în căutarea sufletului pereche, dar Lilith din Pești și Luna Albă îți pun piedici și nu te lasă să înaintezi. Nu renunța, ești pe drumul cel bun, la final vei găsi și iubirea.

Rac

Persoanele care decid să facă următorul pas în relația de cuplu vor avea o perioadă foarte agitată. Anumite vești venite din depărtare vă tulbură liniștea interioară. Este o săptămână dezechilibrată și tensionată.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 4-10 august
Citește ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna 4-10 august. Sursa foto: wowbiz.ro

Leu

Dacă vrei să te simți bine în pielea ta fă-ți un cadou de amploare. Cumpără-ți mașina mult visată sau mută-te în casă nouă. Ai multă energie pozitivă și tot ce îți pui în minte în această săptămână se va termina cu bine.

Fecioară

Certuri, scandaluri și discuții tensionate în relația de cuplu. Mercur te va influența negativ și îți va crea probleme. Nu dispera, vei reuși să ieși din centrul eșecurilor cu fruntea sus. În final totul va fi bine.

Balanță

Te afli în mijlocul problemelor și nu știi ce decizie să iei. Nu spune da înainte de a calcula toate variantele posibile. Nu te mai certa cu partenerul de viață, profită de vacanța petrecută alături de familie.

Scorpion

Toate planurile îți vor fi date peste cap. Nu stai foarte bine la capitolul sănătate, ar fi bine să mergi la medic să îți faci câteva analize. Cu sănătatea nu este de glumă. Odihnește-te, vizionează un film și relaxează-te.

Săgetător

Nu te simți bine în pielea ta și vrei să ieși la lumină. Te amăgești că ceea ce faci este bine, dar greșești. Nu mai traversa viața cu ochii închiși. Realitatea nu este construită pe iluzii, fii realist și construiește-ți destinul.

Capricorn

Nu duci viața pe care ai visat-o mereu și asta te macină. Fiecare își are soarta scrisă-n frunte. Nu dispera, va ieși și soarele pe strada ta. Treci peste toate păcatele și greșelile trecutului, nu mai privi înapoi.

Vărsător

Nu mai repeta greșelile trecutului. Nu mai privi în grădina vecinului. Te compari prea mult cu persoanele din viața ta. Perioada asta este una nefastă în care nu se întâmplă nimic rău sau de nerecuperat.

Pești

Ai ceva probleme, dar dacă stai să le analizezi nu sunt grave. Vei reuși să treci peste ele. Mereu găsești modalități noi de a ieși din impas. Unii nativi s-ar putea să aibă ceva discuții sau probleme în relația de cuplu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×