Sfatul zilei pentru ziua de sâmbătă, 14 martie 2020. Peştii încep să culeagă roadele unei investiţii făcute la începutul anului

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
13/03/2020, 12:12
Sfatul zilei pentru ziua de sâmbătă, 14 martie 2020. Peştii încep să culeagă roadele unei investiţii făcute la începutul anului
Sfatul zilei pentru ziua de sâmbătă, 14 martie 2020. Sursa foto: profimediaimages.ro

STIRIMONDENE. FANATIK îți aduce sfatul zilei de sâmbătă, 14 martie. Potrivit astrologilor, balanţele se despart de actualul partener după ce acesta dezamăgeşte, iar peştii încep să culeagă roadele unei investiţii făcute mai la începutul anului.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 14 martie 2020

Berbec

Astrologii vă avertizează să fiţi precauţi în alegerile pe care le veţi face vizavi de sănătatea dumneavoastră. Renunţaţi la viciile care vă vor afecta foarte mult pe viitor. Număr norocos: 14

Taur

A venit mult aşteptatul weekend. Plănuiţi încă de la începutul săptămânii o escapadă la munte alături de persoana iubită. Astrologii spun să staţi mai mult în cameră, în contextul epidemiei de coronavirus. Număr norocos: 8.

Gemeni

Este posibil să ieşiţi la plimbare în aer liber şi să reuşiţi să scăpaţi de stresul care a pus stăpânire pe dumneavoastră. Astrologii spun că stresul poate cauza diabet, aveţi mare grijă. Număr norocos: 12.

Rac

Un cadou de la persoana iubită vă impresionează până la lacrimi. Aşteptaţi de mult timp această atenţie. Seara o terminaţi cu o cină romantică în doi. Număr norocos: 6.

Leu

O veste proastă vă indispune pentru toată ziua. Astrologii vă sfătuiesc să fiţi optimişti, mai ales că o vorbă din bătrâni spune că după ploaie apare soarele. Număr norocos: 11.

Fecioară

Relaţiile cu familia nu sunt aşa cum ar trebui să fie. Ar fi bine să îi vizitaţi mai des şi să le acordaţi mai multă atenţie decât o faceţi de obicei. Fiţi mai îngăduitori. Număr norocos: 13.

Balanţă

În ultima perioadă sunteţi tot mai supărat. Cea care credeaţi că vă va fi jumătate nu s-a dovedit la înălţimea aşteptărilor. Trebuie să o luaţi de la început cu căutarea marii iubirii. Nmăr norocos: 3.

Scorpion

Astrele vă surâd. Un câştig nesperat vî va însenina ziua. Poate fi vorba de o mărire de salariu, de un câştig la pariuri sau chiar o moştenire. Ziua o terminaţi bucuros în sânul familiei, Număr norocos: 11.

Săgetător

Dragostea pluteşte în aer pentru nativii din Săgetător. aţi cunoscut o ăpersoană de care v-ai îndrăgostit pe loc. Astrologii prevăd că este jumătatea pe care o aşteptaţi. Anul acesta sigur ajungeţi în faţa altarului. Număr norocos: 10.

Capricorn

Travesaţi o perioadă grea din punct de vedere financiar. Sunteţi nevoiţi să umblaţi la economiile pentru concediu. Astrologii vă sugerează să fiţi cumpătaţi şi să cheltuiţi doar pentru strictul necesar. Număr norocos: 2.

Vărsător

Nu ieşiţi din casă. Sunteţi panicat din cauza coronavirusului şi asta pe bună dreptate. Ştirile care curg pe toate canalele de comunicare vă sperie îngrozitor. Astrologii vă sfătuiesc să fiţi precaut. Număr norocos: 13.

Peşti

O investiţie făcută la începutul anului începe să dea roade. Astfel, veţi fi asigurat din punct de vedeere finanicar tot restul anului. În sfârşit soarele a răsărit şi pe strada dumneavoastră. Număr norocos: 9.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×