Sfatul zilei de duminică, 15 decembrie. Săgetătorul dă totul pe tavă, dar nu primește nimic la schimb

Alexa Serdan   
în Horoscop
14/12/2019, 14:17
Sfatul zilei de duminică, 15 decembrie. Săgetătorul dă totul pe tavă, dar nu primește nimic la schimb
Află ce rezervă sfatul zilei de duminică, 15 decembrie, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru duminică, 15 decembrie, aduce vești bune pentru persoanele născute în zodia fecioară și mai puțin plăcute pentru semnul zodiacal pești. Citește în rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei de duminică, 15 decembrie, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Discuțiile aprinse cu membrii familiei îți vor strica dispoziția. Păstrează-ți cumpătul și nu fă din țânțar armăsar. Cel mai bine ar fi să te calmezi și să descoperi unde greșești.

Taur

Drumuri, vizite și prieteni, așa se anunță ziua ta. Nu te deranjează să ieși din casă, dar parcă simți nevoia să te și odihnești. Spre seară relaxează-te la un film de comedie.

Gemeni

Ești darnic la bani și cadouri, dar oprește-te o clipă. Nu mai arunca cu bani în stânga și-n dreapta pentru că în curând vin sărbătorile. Fii prudent și păstrează și ceva economii.

Rac

Cauți nod în papură la tot ce ți se spune. Ești critic și răutăcios, iar prietenii nu te vor mai suporta mult. Înainte să-ți dai seama vei rămâne singur. Fă compromisuri și lucrurile vor fi mai bune.

Leu

Stai departe de haosul cotidian și relaxează-te. Fă-ți timp pentru micile tale pasiuni. Distrează-te alături de cercul tău de prieteni și râzi cu gura până la urechi. Despre asta e viața!

Fecioară

Dăruirea și afecțiunea fac din tine o persoană ușor de manipulat. Oferi totul, dar nu primești nimic în schimb. Fii mai atent la așa-zișii prieteni și nu mai pune la suflet toate supărările.

Balanță

Atitudinea ta față de persoanele din jur este sfidătoare și superioară. Nu-ți va merge prea mult și vei cădea în propria capcană. Gândește-te mai bine la impresia pe care o lași în urma ta.

Scorpion

Evenimentele prin care treci îți vor schimba felul de a gândi și a vedea lumea. Uită tot ce ai învățat până acum și ia notițe de la cei mai buni. Nu este timpul să greșești.

Săgetător

Oamenii se bazează pe tine, dar nu întotdeauna ești alături de ei. Păstrează distanța față de persoanele care profită de bunătatea și cunoștiințele tale. Stai mai mult cu familia și rudele.

Capricorn

Relația cu partenerul de viață scârțâie de ceva timp. Lanțul de iubire se va rupe în curând și simți că ți se ia o piatră de pe inimă. Te vei simți eliberat să faci tot ce-ți dorești.

Vărsător

Lasă deoparte treburile gospodărești și ocupă-te mai mult de imaginea ta. Nu te mai neglija și mergi la un salon de înfrumusețare. Simte-te bine în pielea ta și vei radia de fericire.

Pești

Revizuiește-ți comportamentul față de persoana iubită până nu este prea târziu. Sentimentele există, motivația lipsește. Ar fi cazul să te odihnești pentru că te așteaptă o săptămână încărcată.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×