Horoscop 15 decembrie 2019. Capricornul se revoltă astăzi

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
14/12/2019, 13:55
Horoscop 15 decembrie 2019. Capricornul se revoltă astăzi
Horoscop 15 decembrie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilei de 15 decembrie 2019! Multe dintre zodii au intrat în spiritul Crăciunului și fac ultimele pregătiri, însă nu și Capricornul. Acesta se revoltă astăzi, mai ales după ce este acuzat pe nedrept.

Așa artă horoscopul zilei de 15 decembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Astăzi simți că cei din jurul tău nu te apreciază la adevărata ta valoare, ba, mai mult, înceracă doar să obțină avantaje de la tine. Te simți folosit și pui piciorul în prag.

Taur

Taurul nu are chef de glume astăzi. Are o stare de irascibilitate care atinge cote foarte înalte. Nimic nu te mulțumește și nimic nu te face să schițezi un zâmbet. Vestea bună este că această stare va trece repede.

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor are probleme cu finanțele. Apelează la tot felul de prieteni, dar nimeni nu pare dispus să îl ajute cu adevărat. Ierți, dar nu uiți niciodată!

Rac

Nativul Rac își vede toate corăbiile înnecate astăzi. Are o stare de spirit tare pesimistă. Vede doar jumătatea goală a paharului. Trebuie să te mobilizezi și să începi să gândești planuri noi, chiar dacă cele vechi s-au năruit.

Leu

Nativul leu a intrat în starea de spirit a Crăciunului și se apucă de renovări mici prin casă, lucru care îi lasă cu gura căscată pe membrii familiei, neobișnuiți cu această față a nativului.

Fecioară

Nativul Fecioară are destule pe cap, dar trebuie să ajute și o persoană din familie, care se confruntă cu o problemă destul de serioasă. Așadar, își abandonează puțin planurile pentru a da o mână de ajutor.

Balanță

Nativii Balanță au parte de o zi foarte bună, plină de belșug. Un câștig neașteptat le bate la ușă și din nimic vor face bani. Familia le este alături, la fel ca și prietenii, care se vor oferi chiar să-l scoată în oraș pe nativul Balanță.

Scorpion

Nativul Scorpion are probleme grave acasă. Partenerul de viață îi tot cere dovezi de iubire, iar el dă din colț în colț. Trebuie să înveți să-ți asculți mai mult consoarta și să-i arăți ce sentimente ai, asta dacă nu cumva ești dispus să înveți să cânți la chitară!

Săgetător

Viața Săgetătorului este din nou dată peste cap de o persoană din trecut, care se hotărăște să-și facă iar apariția. Nici măcar nu va pretinde că s-a schimbat, așadar finalul îl cunoști deja.

Capricorn

Te simți nedreptățit astăzi deoarece ți se aduc niște acuzații destul de grave, dar care nu au argumente, așa că te revolți. Trebuie să rămâi totuși calm și să dovedești logic că acuzatorii nu au dreptate. Tot calm trebuie să rămâi și dacă spun adevărul.

Vărsător

Vărsătorul trebuie să se înconjoare doar de oameni veseli, pozitivi, deoarece va căpăta puțin din energia lui, mai ales că are nevoie de așa ceva în perioada aceasta, când stă să-l ia depresia. Așadar, ieși mai mult în orș și cunoaște oameni noi!

Pești

Nativii Pești trebuie să revină cu picioarele pe pământ și să mai refuze invitațiile în oraș, deoarece nu ajungi nicăieri dacă o ții într-o petrecere continuă. Trebuie să-ți faci un plan de viitor de care să te ții cu dinții!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×