Sfatul zilei de 4 august 2019 pentru fiecare zodie. Gemenii sunt sfătuiți să nu creadă tot ce aud

Dan Suta   
în Horoscop
03/08/2019, 11:45
Sfatul zilei de 4 august 2019 pentru fiecare zodie. Gemenii sunt sfătuiți să nu creadă tot ce aud
Sfatul zilei de 4 august 2019. Sursa foto: PicsArt

Citește sfatul zilei de 4 august 2019 pentru fiecare zodie și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele îndemnuri pentru zodia ta și care este numărul tău noroc de azi. Gemenii, de pildă, sunt sfătuiți să nu creadă toate lucrurile pe care le aud. Trec multe zvonuri pe la urechile lor.

Sfatul zilei de 4 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Nu căuta răspunsurile în locurile evidente. Trebuie să cercetezi un pic mai mult, să te spetești puțin mai mult. Ai nevoie de o oarecare certitudine, nu poți merge direct la țintă. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur: Ai parte de o zi de duminică excepțională din toate punctele de vedere. Nu trebuie să te panichezi dacă nu ies toate din prima. Răbdare! Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni: Nu crede tot ce auzi pentru că multe dintre informațiile care circulă prin aer nu sunt veridice. Ai nevoie și tu de ceva mai multe certitudini. Numărul norocos al zilei: 5.

Sfatul zilei de 4 august 2019
Peștii sunt sfătuiți să fie mai buni cu cei din jur. Sursa foto: chakra-anatomy.com

Racii trebuie să se pună pe treabă, chiar dacă e duminică

Rac: Pune-te serios pe treabă. Ai extrem de multe de demonstrat azi. E ziua ta liberă, zi în care poți da frâu liber ideilor tale, imaginației tale. Numărul norocos al zilei: 6.

Leu: Crede în miracole și ele se vor înfăptui. Încearcă să gândești pozitiv și nu lua decizii care nu se pot concretiza ușor. Se spune că cele mai trainice succese sunt cele obținute greu. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară: Ai parte de o zi așa cum îți doreai. Bucură-te de momentele frumoase pe care ți le-au pregătit cei dragi. Fii pozitiv și optimist că totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 1.

Balanță: Nu te lua la harță cu prietenii, chiar dacă știi că uneori ai dreptate. E bine să dai dovadă de mai multă diplomație. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion: E o zi destul de mohorâtă în sufletul tău. Potrivește-ți bine ceasul căci ești contratimp de ceva vreme, iar starea asta de tristețe nu te avantajează. Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător: Lasă de la tine dacă vezi că nu duc niciunde discuțiile cu cei mai vârstnici din familie. Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn: Nu îți fie teamă să îi spui persoanei iubite ce simți cu adevărat. Exprimă-te fără constrângeri. Numărul norocos al zilei: 19.

Vărsător: Ai de unde alege, așa că nu te plânge. E ziua în care ți se îndeplinește cel puțin un vis. Numărul norocos al zilei: 7

Pești: Ești răutăcios cu cine nu trebuie și asta poate atrage o karmă îngreunată. Fii mai bun. Numărul norocos al zilei: 9.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×