Horoscop Urania pentru perioada 3-9 august 2019. O zodie va cădea într-o capcană uriașă și riscă să piardă totul

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
02/08/2019, 16:26
Horoscop Urania pentru perioada 3-9 august 2019. O zodie va cădea într-o capcană uriașă și riscă să piardă totul
Horoscop Urania săptămâna 3-9 august 2019. Sursa foto: libertatea.ro

În horoscopul realizat de Urania pentru perioada 3-9 august 2019, astrologul vine cu previziuni destul de neplăcute în special pentru una dintre zodii. Se pare că Berbecii au parte de 7 zile destul de neplăcute, căci pentru ei vine acest avertisment din partea Uraniei. Iată, mai jos, previziunile astrologului pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania 3-9 august 2019 pentru fiecare zodie: Multe vești proaste

FANATIK.RO vă prezintă o sinteză a celor mai importante previziuni care reies din horoscopul realizat de Urania pentru perioada 3-9 august 2019, pentru site-ul libertatea.ro. Unele zodii vor avea o săptămână plină de surprize plăcute, în timp ce altele se vor strădui să țină pasul cu schimbările ce vor apărea neanunțate.

Berbec

Între 6 și 8 august, Berbecii vor avea serioase probleme căci riscă să cadă într-o capcană uriașă din cauza căreia pot pierde foarte mult, în special din punct de vedere material.

Taur

Unele raporturi de familie pot fi destul de enervante pentru acești nativi și vor lua niște decizii radicale. Taurii pot apela la judecători pentru a recupera anumite bunuri patrimoniale.

horoscop urania 3-9 august 2019
Urania, avertisment pentru Scorpioni. Sursa foto: wowbiz.ro

Gemeni

Gemenii află tot felul de lucruri, de zvonuri, care le pot da peste cap propriul univers. Este indicat să acționeze cu prudență pentru a nu lua decizii greșite.

Rac

Racii devin extrem de impulsivi, destul de deciși să riște totul pe o carte. Au parte de tot felul de evenimente interesante din multe puncte de vedere, dar e recomandat să își păstreze calmul și rațiunea.

Leu

Veștile pe care le primesc despre starea de sănătate a unei persoane dragi îi întristează pe Lei. Devin preocupați mai degrabă pentru cei din jur decât pentru ei.

Fecioară

Fecioarele vor fi deranjate de anumite persoane care vor face tot felul de aluzii despre evenimente ale trecutului în care ele au fost implicate. Săptămână plină de conflicte și contraziceri.

Balanță

Cei din jur pot fi reticenți la ideilor lor, oricât de minunate vor fi. Se vor confrunta cu ostilitatea persoanelor cu care intră în contact, în special la locul de muncă.

Scorpion

Scorpionii vor fi cuprinși de doruri, de melancolie și vor fi extrem de sensibili în perioada următoare. Pe de altă parte, acești nativi trebuie să învețe să se apere.

Săgetător

Neregulile de la locul de muncă îi vor supăra pe Săgetători. Se vor stresa mult pentru toate nimicurile și ar fi bine, totuși, să nu mai apeleze pedala de accelerație când nu trebuie.

Capricorn

Relațiile cu prietenii pot atinge un punct de inflexiune pentru acești nativi. E o săptămână critică.

Vărsător

Vărsătorii au parte de lucruri bune. Vor fi susținuți moral pentru ceea ce își propun. Oamenii din jur le vor sări în ajutor exact când nu se vor aștepta.

Pești

Peștii au parte de o săptămână formidabilă. Vor obține un succes profesional rarisim. Au suficiente motive să zâmbească.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×