Horoscop iulie – august 2019. Sfatul Arhanghelului Mihail. Cine este în pericol

Dan Suta   
în Horoscop
25/07/2019, 11:58
Horoscop iulie – august 2019. Sfatul Arhanghelului Mihail. Cine este în pericol
Horoscop iulie-august 2019. Previziunile îngerilor. Sursa foto: DeviantArt

În horoscopul pentru finalul lui iulie și luna august 2019, există mai multe zodii care au parte de o serie de surprize din toate punctele de vedere. Descoperă din rândurile de mai jos ce sfat au îngerii pentru zodia ta. Arhanghelul Mihail transmite și câteva semnale de avertisment pentru nativii care sunt în pericol.

Horoscop iulie – august 2019. Sfatul îngerilor pentru fiecare zodie

Berbecii au parte de o perioadă în care se vor clarifica cu privire la multe aspecte stringente ale vieții lor. Sunt puși în fața unor situații asupra cărora trebuie să se aplece cu mai multă inspirație. Taurii trebuie să ceară și vor primi ajutorul de care au nevoie, conform sfatulpărinților.ro.

Gemenii au nevoie de mai multă pozitivitate în viața lor, căci altfel lucrurile s-ar putea complica destul de mult. Să nu renunțe la gândurile bune. Racii au nevoie de o mică pauză de la amalgamul activităților în care s-au implicat și trebuie să învețe să respire conștient ca metodă de relaxare.

Balanțele sunt în pericol. Sursa foto: http://dreamcatcherreality.com

Fecioarele au parte de protecție asupra casei

Leii au parte de protecție divină când pornesc la drumul mare, deci vor fi supravegheați de cetele îngerești în călătoriile pe care și le planifică. Fecioarele au parte de protecție asupra casei. Casa este templul lor, locul în care iau cele mai bune decizii și în care dau frâu liber creativității.

Balanțele sunt avertizate să fie foarte atente la următoarele evenimente din viața lor. Pot fi în mare pericol. Scorpionii au parte de o binecuvântare neașteptată și trebuie să facă față tuturor problemelor.

Săgetătorii au și ei nevoie de mai multă claritate în viața lor. Siguranța este cuvântul de ordine pentru acești nativi. Capricornii au nevoie să își protejeze aura mai mult ca oricând.

Vărsătorii primesc încurajări și vor pluti de fericire în următoarea perioadă. Peștii trebuie să aibă mai multă grijă de corpul lor. Starea lor de sănătate se poate periclita.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×