Sfatul Zilei de 31 octombrie. Berbecul își găsește nașul

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
30/10/2019, 14:37
Sfatul Zilei de 31 octombrie. Berbecul își găsește nașul
Sfatul Zilei de 31 octombrie. Sursa foto: superbebe.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduse Sfatul Zilei de 31 octombrie. Astrele transmit mesaje puternice, pe care trebuie să le interpretăm și să le înțelegem, pentru ca universul nostru să nu se prăbușească.

Așa arată Sfatul Zilei de 31 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Sfatul Zilei de 31 octombrie îl găsește pe Berbec pare pus pe fapte rele, însă trebuie să se calmeze, deoarece s-ar putea să-și găsească nașul. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Ai un talent ascuns la vedere. Îți cam place să te plângi, iar cei din jur nu se știe cât te vor mai accepta în preajma lor. Numărul norocos al zilei: 10.

Gemeni

Ai nevoie de o pauză pentru a reflecta la ce ți se întâmplă. Nu te-ai mai confruntat cu astfel de probleme, așa că n-ar strica dac ai cere o mână de ajutor. Numărul norocos al zilei: 7.

Rac

Astăzi se clarifică situația financiară. Așadar, se pare că vei primi niște bani, dar ai grijă cum îi cheltui! Numărul norocos al zilei: 1.

Leu

Ești ocupat până peste cap, însă trebuie să-ți faci timp și pentru familie, deoarece consoarta este cam supărată. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară

Fii mulțumit cu ce ai și nu mai privi la vecinu, deoarece s-ar putea să rămâi și fără ce ai acum! Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță

Trebuie să renunți la emoții și să faci un pas spre a-ți îndeplini visele. Acestea nu sunt atât de departe. Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion

Naticul Scorpion are șansa să se afle în preajma unei persoane de la care are multe de învățat. Reține cât mai multe sfaturi date de omul respectiv! Numărul norocos al zilei: 15.

Săgetător

Săgetătorul se vede pus în situația de a o lua de la capăt. Ai grijă ca de data aceasta să-ți iasă bine! Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn

Dacă faci o promisiune, trebuie să te ții de ea. Apropiații tăi s-au cam săturat să te audă aruncând cu promisiuni în stânga și-n dreapta. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător

Îți vin în cap numai cuvinte rătăcioase, însă trebuie să te abții, deoarece situația nu este una tocmai roz. Încearcă să te calmezi în orice situație. Numărul norocos al zilei: 8.

Pești

Trebuie să te faci mai bine înțeles, pentru a nu mai exista discuții inutile. Asigură-te că cei cărora le transmiți mesajul respectiv l-au înțeles pe deplin. Numărul norocos al zilei: 7.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×