Sfatul Zilei de 30 octombrie. Capricornul trebuie să renunțe la impulsivitate

Daniel Scripcaru  
înHoroscop
29/10/2019, 12:10
Sfatul Zilei de 30 octombrie. Capricornul trebuie să renunțe la impulsivitate
Sfatul Zilei de 30 octombrie. Sursa rtv.net

Sfatul Zilei de 30 octombrie vine cu vești foarte bune pentru multe dintre zodii. Scorpionul primește o veste foarte bună de departe, pe care o aștepta de ceva timp. Gemenii pun la punct un plan bun de afaceri, însă Capricornul poate pierde mult, dacă rămâne impulsiv.

Așa arată Sfatul Zilei de 30 octombrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Sfatul Zilei de 30 octombrie spune că Berbecul are nevoie de puțin timp pentru el. Așa că trebuie s se detașeze de toate problemele, chiar și pentru câteva zeci de minute, și să se odihnească. Numărul norocos al zilei: 3

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Este bine să visezi, însă trebuie să te mai trezești și la realitate și să începi să lucrezi efectiv pentru a-ți îndeplini visele. Așadar, fă un plan deoarece ideea pe care o ai are șanse de reușită. Numărul norocos al zilei: 7.

Gemeni

Se pare că merită să investești în planul tău de viitor. Nu te lasă doborât de criticile invidiosilor, însă nu acționa fără să te sfătuiești cu oameni care au experiență. Numărul norocos al zilei: 4.

Rac

Dacă vrei ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești, nu trebuie să te grăbești. Graba strică treaba! Gândește-te bine înainte de a lua o decizie crucială. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu

Nu toată lumea te poate înțelege, mai ales dacă nu comunici suficient. Fii mai expresiv. Fii sigur că ceilalți au înțeles exact ceea ce ai să le transmiți, pentru a nu apărea probleme. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară

Profită de această zi minunată și oferă-le celor din jur un strop din veselia ta. Un prieten îți va cere ajutorul și ar fi bine dacă l-ai ajuta cum poți mai bine. Numărul norocos al zilei: 13.

Balanță

Nativul Balanță are ceva probleme organizatorice și pare să nu prea mai facă față. Trebuie să ceri ajutorul unui prieten. Cu această ocazie vezi și cine ți-este prieten cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion

Primești o veste de departe care te face fericit. Bucură-te din plin, dar nu îi uita pe cei care te-au ajutat să-ți îndeplinești visul! Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător

Săgetătorul se află la o răscruce de drumuri. Are de ales între stabilitate și schimbare, care poate fi una foarte benefică. Gândește-te foarte bine înainte de a lua o decizie. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn

Nativul Capricorn se va confrunta cu mici probleme la locul de muncă. Trebuie să acționeze cu calm și să lase impulsivitatea la o parte. Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător

nativul Vărsător este plin de viață astăzi și are și de ce. Planul pe care l-a pus la punct în ultima perioadă are șanse mari de izbândă! Numărul norocos al zilei: 10.

Pești

Nativul născut sub semnul zodiacal al Oeștilor are multă treabă astăzi. Trebuie să-ți faci timp însă pentru a petrece mai mult alături de persoana iubită, care se simte neglijată. Numărul norocos al zilei: 5.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×