Horoscop zilnic: miercuri, 30 octombrie. Gemenii ies cu bine dintr-o situație dificilă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
29/10/2019, 10:57
Horoscop zilnic: miercuri, 30 octombrie. Gemenii ies cu bine dintr-o situație dificilă
Situație dificilă pentru nativii din Gemeni. Sursa foto: teotrandafir.ro

Ziua de miercuri, 30 octombrie 2019 vine cu vești bune, dar și cu o serie de schimbări importante pentru cei mai mulți dintre nativi. În plus, nu este exclus să apară unele tensiuni în relația cu persoana iubită, motiv pentru care astrologii FANATIK ne recomandă să fim cu băgare de seamă, mai ales că avem tendința de a ne concentra mai mult pe sfera profesională.

Ce surprize ne-au pregătit astrele în ziua de miercuri, 30 octombrie

Dacă ești născut în zodia Gemenilor, trebui să știi că te așteaptă o zi ceva mai dificilă, pentru că vei avea de înfruntat anumite probleme în relația cu colegii de muncă. În plus, prietenii au nevoie de o persoană din exterior, care să poată judeca imparțial o dispută izbucnită recent.

Berbec

Ai de ales între mai multe lucruri care îți plac în aceeași măsură și nu te poți decide. Pur și simplu nu știi ce e mai bine pentru tine, astfel că încerci să te împarți pe cât mai multe planuri. Păstrează, totuși, un anumit echilibru, pentru că riști să nu te alegi cu nimic. E ca atunci când alergi după doi iepuri și nu prinzi niciunul.

Taur

Poate nici nu-ți dai seama încă, dar ai ajuns la apogeul unui proiect pentru care ai muncit intens alături de cei dragi. Vă priviți unii pe alții și vi se pare uimitor că ați ajuns deja în acest punct, la succesul pentru care ați tras din greu. Meritați felicitări, așa că sărbătoriți victoria cum se cuvine.

Gemeni

Îți asumi rolul de judecător imparțial și just într-o situație complicată. Multă lume așteaptă răspunsul tău, semn că are încredere în verdictul pe care urmează să-l dai. Observi lucrurile de pe margine, fără a fi direct implicat și reușești să analizezi problema pe toate părțile, cu argumentele pro și contra, astfel încât să oferi o părere avizată și bine documentată.

Rac

Atmosfera plăcută din familie este cel mai de preț aspect al vieții tale din acest moment. Ești un părinte dedicat sau, dacă nu ai devenit încă părinte, ești un fiu minunat de care părinții tăi se pot simți foarte mândri. În plus, schimbul de vorbe frumoase, de afectivitate, de emoții din sânul familiei este la cote înalte.

Leu

Iubești să deții controlul și asta cauți în aventura care ți se va deschide miercuri în fața ochilor. Nu te preocupă atât de mult rezultatul, destinația, ceea ce te așteaptă la final, cât senzația de satisfacție deplină pe care o ai pentru că ții în mâini frâiele acestei acțiuni.

Fecioară

Nu trata nimic din ceea ce faci ca și cum ar fi o joacă sau o întâmplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care îl ai la dispoziție se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi  peste câteva zile ori luni, așa că ai mare grijă la ingrediente. O eroare făcută acum poate da peste cap toată construcția, tocmai de aceea trebuie să te apleci cu maximă grijă asupra detaliilor chiar de aici, de la sursă.

Balanță

Ai numai motive de satisfacție, pentru că toate s-au așezat perfect în viața ta și savurezi din plin starea aceasta de echilibru și confort. Păstreaz-o cât mai mult timp posibil, pentru că numai de tine depinde acest lucru, nu de alții. Ai în jurul tău oameni destul de pasivi, de relaxați, care nu se uită în curtea ta, ca atare această stare de bine poate fi menținută numai datorită atitudinii tale luminoase și tonice, dar și gândirii pozitive.

Scorpion

Este un moment dificil, pentru că te așteaptă tot felul de probleme la locul de muncă. Muncești mult și te obosești peste măsură, ceea ce nu-ți poate aduce nimic bun. Încearcă să tratezi cu mare seriozitate momentele de odihnă.

Săgetător

Stai ca pe ghimpi de ceva vreme și, când credeai că nimic nu se mai poate schimba spre bine, iată surpriza! Mult așteptata schimbare se produce, ca un val de liniște pe care îl așteptai de atâta amar de vreme.

Capricorn

Dai dovadă de o sensibilitate cu totul specială astăzi, simți orice vibrație pozitivă sau negativă din jur, parcă ai fi o antenă fină care receptează chiar și cele mai subtile unde. Acest simț deosebit te poate ajuta să stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative. Fiind atât de sensibil la frecvențele din jurul tău, devii și un fel de burete care absoarbe tot ce planează prin preajmă.

Vărsător

Primești atât de multă iubire și prietenie, încât îți schimbi părerea despre ceilalți, dar mai ales despre tine. Aveai o imagine greșită asupra capacității tale de iubi, dar, mai ales, asupra valorii tale personale în ochii altora, ca atare scânteia de simpatie pe care o vei vedea la cei care îți stau alături îți va aminti cât ești de apreciat și cât de multă lume ține la tine.

Pești

Merită să intri în competiția de idei care se naște miercuri, pentru că vei descoperi o mulțime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, deși tensiunea crește cu fiecare replică dură care este spusă de participanți, căci vei vedea că toate aceste opinii diametral opuse se vor lega într-o direcție comună și constructivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×