Horoscop zilnic sâmbătă, 26 octombrie 2019. Gemenii își îndeplinesc un mare vis

Dan Suta   
în Horoscop
25/10/2019, 16:58
Horoscop zilnic sâmbătă, 26 octombrie 2019. Gemenii își îndeplinesc un mare vis
Horoscop 26 octombrie 2019. Sursa foto: aliexpress.com

Potrivit celui mai nou horoscop, cel de sâmbătă, 26 octombrie 2019, Gemenii vor avea parte de câteva surprize plăcute. Își vor îndeplini un mare vis, o dorință pe care o au în minte de luni bune. Pentru nativii de aer se poate spune că se deschide o etapă nouă în viața lor de care ar trebui să profite din plin.

Horoscop 26 octombrie pentru Berbec

Berbecii au parte de tot felul de momente interesante, petrecute în familie. Cei dragi le oferă atenția de care au nevoie și afecțiunea care le lipsea. Pentru acești nativi e o zi de sâmbătă benefică.

Taur

Taurii își creionează un plan ambițios din punct de vedere carieristic și se simt extrem de mândri de ce le născocește mintea. Vor fi lăudați pentru inițiativele lor.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Pentru ei, visele devin realitate. Dimineața primesc o mare veste care le poate schimba definitiv viața.

Rac

Racii reușesc să scape de anumite fobii și se simt ușurați. Devin mai puternici, încep să fie mai concentrați la ceea ce au de făcut și asta îi încântă la maximum.

Leu

Leii au parte de o zi în care e bine să vorbească puțin, dar bine. Vor fi provocați pe tot parcursul  zilei, în special de prieteni, iar a intra în jocul lor presupune anumite riscuri.

Fecioară

Fecioarele au parte de tot felul de momente interesante în special din punct de vedere amoros. Primesc anumite complimente care le flatează.

Horoscop 26 octombrie pentru Balanță

Balanțele dau de un noroc la bani încă de dimineață. Descoperă niște bani în casă făcând curățenie, iar asta îi va bucura tare mult.

Scorpion

Scorpionii încep să își plângă de milă și au regrete în legătură cu trenurile pierdute ale vieții lor.

Săgetător

Săgetătorii poartă niște discuții lămuritoare cu anumite persoane din familie și reușesc să se mai liniștească. S-au panicat destul de tare în ultima vreme.

Capricorn

Capricornii nu au parte de o zi tocmai armonioasă. Ceva le perturbă liniștea de la prima oră a zilei, iar energia lor va fi marcată de acel eveniment.

Vărsător

Vărsătorii trec de la o stare la alta. Ba sunt triști, ba sunt bucuroși, și tot așa până la finalul zilei. Cum spune lumea, vor fi ca vremea.

Pești

Peștii se încumetă să pună anumite întrebări care îi deranjează pe cei din jur și își vor atrage, astfel, antipatia generală.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×