Zodiile masculine care își vor înșela partenerele până la finalul anului. Scorpionii nu vor fi prinși deloc

Dan Suta   
în Horoscop
25/10/2019, 15:15
Zodiile masculine care își vor înșela partenerele până la finalul anului. Scorpionii nu vor fi prinși deloc
Zodiile masculine care vor înșela până la Anul Nou. Sursa foto: independent.co.uk

Zodiile masculine care își vor înșela partenerele până la finalul anului sunt cinci la număr. Nu doar că unii dintre bărbații din zodiac vor călca pe bec, dar o vor face în așa fel încât nici să nu mai dea de bănuit. Există câteva excepții și aici. Doi dintre ei ar putea fi dați de gol de anumite comportamente ori scuze fără sens.

Zodiile masculine care își vor înșela iubitele în următoarele luni

Cele cinci zodii de bărbați care nu vor fi tocmai fideli în următoarea perioadă, până la finalul anului sunt Leu, Scorpion, Pești, Berbec și Capricorn. Bărbatul Scorpion este cel mai priceput când vine vorba de înșelat. O face atât de bine încât nu va fi descoperit niciodată. Ba chiar se arată dispus să îi ofere aceeași dragoste și atenție partenerei după ce vine de la alta.

Bărbatul Leu este un alt nativ care poate ascunde foarte bine o infidelitate. Nativul de foc, narcisist din fire și extrem de pasional în relații, poate poza, culmea, în victimă, deși el este cel care calcă strâmb. De altfel, mulți Lei le dau papucii iubitelor după ce înșală fără să recunoască asta, bineînțeles, invocând tot felul de motive și lansând acuzații culmea, asupra celei care a fost sufletul său pereche.

Bărbatul Pești, singurul dispus să recunoască o infidelitate

Bărbatul Berbec se înscrie și el pe listă, doar că el nu e la fel de talentat în a-și astupa urmele. Recurge la scuzele clasice spunând că a stat peste program la locul de muncă ori că nu a avut semnal la telefon. Cine știe, cunoaște! Nu îi putem ignora nici pe Pești și Capricorni. Capricornii își ascund bine urmele, dar îi dă de gol comportamentul rece față de parteneră. Același lucru se poate spune și despre Pești, care, spre deosebire de ceilalți bărbați, ajunge să recunoască tot.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×