Topul zodiilor pentru care anul 2020 va fi unul dezastruos din punct de vedere emoțional

Dan Suta   
în Horoscop
25/10/2019, 11:52
Topul zodiilor pentru care anul 2020 va fi unul dezastruos din punct de vedere emoțional
Topul zodiilor care în anul 2020 vor avea de suferit. Sursa foto: sermejorpersona.com

Potrivit horoscopului pe anul 2020, unele zodii nu vor sta tocmai bine la capitolul sentimental. Lucrurile se vor complica în special pentru unii nativi de aer și de apă. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt zodiile care în 2020 vor avea parte de multe cumpene.

Topul zodiilor care în 2020 vor suferi

Locul 4: Zodia Vărsător. Acest nativ are de remediat anumite probleme de comunicare. Îi este tot mai greu să se integreze printre ceilalți și asta din cauza stării sale de visare permanente. Este mereu cu capul în nori și asta îi poate aduce extrem de multe probleme în următorul an.

Locul 3: Zodia Balanță. Balanța va avea un an dificil din punct de vedere amoros. Își va da seama că își dorește cu totul altceva de la viață și implicit de la partenerul de viață. Lucrurile se vor schimba în special din toamna anului 2020, atunci când vor intra într-o lagună de tristețe combinată cu revoltă.

Zodia Pești are un an crunt

Locul 2: Zodia Scorpion. Nativul Scorpion va trebui să se raporteze cu totul altfel la persoanele din jur, în special la partenerul de viață și la familie. Va fi nevoit să își schimbe radical atitudinea dacă va vrea să nu aibă serioase probleme cu ceilalți. Nu este tocmai anul lor de glorie.

Locul 1: Zodia Pești. Ultimii trei ani au fost pentru nativul Pești excelenți din toate punctele de vedere, însă de la anul se schimbă radical lucrurile. Acest semn de apă devine vulnerabil și se va confrunta cu tot felul de reproșuri mai ales în a doua parte a anului. Oamenii nu vor fi tocmai încântați de modul în care acesta își va asuma responsabilitățile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×