Horoscop pentru anul 2020. Pentru trei zodii urmează un an magic

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/09/2019, 18:25
Horoscop pentru anul 2020. Pentru trei zodii urmează un an magic
Horoscopul anului 2020 vine cu vești bune pentru nativi. Sursa foto: astrologie.ro

Dacă ești curios să afli de pe acum ce surprize ți-a pregătit anul viitor din punct de vedere astrologic, FANATIK îți sare în ajutor. 2020 aduce o serie de schimbări importante pentru cei mai mulți dintre nativi, mai ales din punct de vedere sentimental. Trei semne zodiacale vor avea parte, însă, de un an cu totul și cu totul special, pe toate planurile.

Gemenii, Fecioarele și Scorpionii, norocoșii anului viitor

Dacă ești născut în zodia Gemenilor, poți începe să țopăi de bucurie încă de pe acum, pentru că astrele îți vor scoate în cale numai aspecte pozitive. Se întrevăd numeroase satisfacții la locul de muncă, mai ales că ai ocazia să duci la bun sfârșit o serie de proiecte dificile și să te remarci în ochii șefului, iar astfel de momente vor avea, bineînțeles, un impact semnificativ asupra veniturilor tale.

Nici Fecioarele nu o vor duce tocmai rău în 2020, în special din punct de vedere sentimental. Dacă nu ai întâlnit încă persoana potrivită, trebuie doar să ai puțină răbdare, pentru că destinul ți-o va scoate în cale cât de curând. În plus, problemele care te macină în această perioadă vor deveni istorie și vei reuși în sfârșit să  înlături toate persoanele toxice care încercau prin orice mijloace să-ți pună bețe-n roate. Totodată, în cazul în care te-ai născut sub semnul Scorpionului, trebuie să știi că anul care vine îți va dărui acele momente de libertate la care tânjești de atâta amar de vreme. Mai mult decât atât, relația cu persoana iubită merge ca pe roate și nu este exclus ca în 2020 să bată clopote de nuntă.

Anul viitor vine cu momente frumoase, dar și schimbări importante pentru majoritatea zodiilor. Sursa foto: publika.md
Anul viitor vine cu momente frumoase, dar și schimbări importante pentru majoritatea zodiilor. Sursa foto: publika.md

Berbecii au necazuri în dragoste

Dacă ești născut în zodia Berbec, din păcate nu avem vești tocmai bune pentru tine, mai ales din punct de vedere sentimental. Tensiunile din relația cu persoana iubită pot culmina în 2020 cu o ruptură definitivă. Încearcă, totuși, să nu faci o mare tragedie din această situație, chiar dacă doare.

Poate e timpul pentru un nou început și, de ce nu?, pentru o nouă poveste de dragoste. Între timp, concentrează-te pe sfera profesională, pentru că nu duci lipsă de oportunități din acest punct de vedere. Ține minte, există viață și după o despărțire.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×