Sfatul Zilei de 29 octombrie. Racul are șansa vieții sale

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
28/10/2019, 10:58
Sfatul Zilei de 29 octombrie. Racul are șansa vieții sale
Sfatul Zilei de 29 octombrie. Sursa foto: a1.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce Sfatul Zilei de 29 octombrie pentru fiecare zodie în parte. Astrele transmit mesaje puternice către zodii, însă trebuie să știm să le interpretăm.

Așa arată Sfatul Zilei de 29 octombrie pentru fiecare dintre zodii

Berbec

Nativul Berbec are probleme cu anumite proiecte. Din păcate, trebuie să schimbi tactica pentru a avea parte de reușită. Numărul norocos al zilei este 8.

Taur

Nativul Taur este copleșit de treburile zilnice, dar trebuie să-și facă timp și pentru cei dragi! O ieșire în oraș sau o plimbare vă pot face foarte bine tuturor. Numărul norocos al zilei este 3.

Gemeni

Ia atitudine în cazul în care simți că ți se întâmplă o nedreptate și că ești tras la răspundere pentru anumite lucruri despre care știi că nu au legătură cu tine. Numărul norocos al zilei este 6.

Rac

Nativul Rac are parte de o ocazie rară, astăzi! Nu lăsa oportunitățile să treacă tocmai astăzi pe lângă tine, nu știi când le vei mai întâlni. Numărul norocos al zilei este 4.

Leu

Încearcă să petreci mai mult timp cu persoana iubită, încercați să vă cunoașteți mai bine și să vă faceți planuri noi de viitor. Cine știe unde se îndreaptă această poveste? Numărul norocos al zilei este 9.

Fecioară

Nativul este pus în fața unei situații în care trebuie să știi exact când să pui piciorul în prag, dar și când să renunți la niște lucruri sau la niște oameni. Numărul norocos al zilei este 7.

Balanță

Nativul descoperă lucruri importante din viața lui, pe care le-a observat până acum. Ai grijă cum le gestionezi și ce poți câștiga din ele. Numărul norocos al zilei este 2.

Scorpion

Nativul Scorpion trebuie să se țină departe de conflictele cu partenerul de viață, deoarece acesta este ca un arc întins. Așadar, mai bine evitați discușiile în contradictoriu. Numărul norocos al zilei este 4.

Săgetător

Nativul Săgetător este lipsit de vlagă, însă trebuie să mergi la muncă. Ai grijă ce faci acolo, deoarece șefii te-au cam luat la ochi, în ultima perioadă. Numărul norocos al zilei este 1.

Capricorn

Nativul Capricorn poate primi astăzi niște vești pe care le așteaptă de ceva vreme. Ai grijă cum reacționezi imediat după. Trebuie să-ți păstrezi cumpătul! Numărul norocos al zilei este 8.

Vărsător

Nativul Vărsător are de luat decizii importante astăzi. Trebuie să te consulți și cu partenerul de viață și poate cu o rudă mai în vârstă. Numărul norocos al zilei este 1.

Pești

Cei născuți sub semnul zodiacal al Peștilor avor câștiga câteva bătălii astăzi, dacă rămân calmi și calculează toate variantele posibile. Numărul norocos al zilei este 12.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×