Sfatul zilei de 31 august 2019. Balanța nu ia cele mai bune decizii

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
30/08/2019, 11:28
Sfatul zilei de 31 august 2019. Balanța nu ia cele mai bune decizii
Balanța s-ar putea să nu ia tocmai cele mai bune decizii. Sursa foto: pinterest.com

Sfatul zilei pentru data de 31 august 2019, sâmbătă, este gata. Unele zodii vor avea probleme financiare și vor cheltui inclusiv economiile, în timp ce alte zodii sunt promovate sau încheie parteneriate cu prietenii. Nativii născuți în zodia rac au parte de o zi relaxantă. Cei născuți sub semnul zodiacal fecioară se simt iubiți de partenerul de viață.

Acesta este sfatul zilei pentru data de 31 august 2019

Berbec

Dacă ce ai muncit pe brânci, astăzi vei culege roadele. Vei primi un venit suplimentar important. Singura ta nemulțumire este singurătatea. Nu dispera, Cupidon are și pentru tine un suflet pereche.

Taur

Toată energia ta se duce pe discuțiile inutile cu colegii de serviciu. Nu te supăra dacă ești lua în râs de anumite persoane. Încearcă să nu te enervezi, să ai răbdare și să fii diplomat.

Gemeni

Ești tentat să-ți cumperi un lucru de care nu ai nevoie și care s-ar putea să-ți facă o gaură în buget. Este posibil ca în zilele următoare să ai nevoie de bani. Ai grijă cum cheltui economiile.

Sfatul zilei pentru data de 31 august 2019
Află care este sfatul pentru pentru sâmbătă, 31 august 2019. Sursa foto: pinterest.com

Rac

Se anunță o zi liniștită și relaxantă. Te așteaptă numai distracție și voie bună care te pregătesc pentru weekend-ul care vine. Niște prieteni te invită la o petrecere care va ține până-n zori.

Leu

O persoană îți va trezi interesul. Îți vorbește frumos, îți face complimente și nu te scapă din ochi. Nativii singuri vor începe o relație de iubire, dar nu va fi de lungă durată.

Fecioară

Îți analizezi viața și decizi să faci schimbări radicale în relația de iubire. Partenerul de viață s-a simțit neglijat în ultima perioadă, dar acum veți recupera timpul pierdut.

Balanță

Ești cu capul în nori și s-ar putea să nu iei cele mai bune decizii. Revino cu picioarele pe pământ până nu faci ceva greșit. Dacă nu te simți împlinit în dragoste, nu mai sta în relație.

Scorpion

Ți se oferă o șansă pentru un venit suplimentar care îți va aduce numeroase satisfacții. Ai încredere în propria persoană și vei reuși să faci lucruri mărețe. Trebuie să ai răbdare.

Săgetător

Nu dai randament la serviciu, ești epuizat, iar șefii vor observa acest lucru. Dacă nu iei măsuri benefice s-ar putea să te trezești dat afară. Concentrează-te pe sarcinile importante.

Capricorn

Ești o persoană profesionistă care duce la bun sfârșit proiectul pe care l-a început. Ți se oferă un post mai bun. Ar fi bine să cântărești înainte decizia aceasta. Sfătuiește-te cu un prieten.

Vărsător

Preferi să te relaxezi la shopping și să-ți achiziționezi haine pentru toamnă. Nu îți cumpăra lucruri scumpe. Vei avea nevoie de bani și pentru facturi sau rate. Nu cheltui toți banii pe care îi ai.

Pești

Un prieten îți propune o afacere, iar ție îți surâde ideea. Te simți confortabil la locul de muncă, dar simți nevoia unei schimbări. Te gândești de mult să fii propriul tău șef.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×