Sfatul zilei de 30 august 2019 pentru fiecare zodie. Gemenii au nevoie de oameni sinceri în preajmă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
29/08/2019, 14:33
Sfatul zilei de 30 august 2019 pentru fiecare zodie. Gemenii au nevoie de oameni sinceri în preajmă
Sfatul zilei de 30 august 2019. Sursa foto: Wallpaper Access

Citește sfatul zilei de 30 august 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului și care este numărul tău norocos pentru ziua de vineri. Gemenii simt nevoia unei discuții cu oameni sinceri, oameni care să nu îi menajeze și vor avea parte de acest lucru.

Sfatul zilei de 30 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Cine știe ce e în sufletul tău va ști cum să te abordeze. Trebuie să privești lucrurile cu mai multă deschidere, să te implici mai mult, să vorbești mai mult despre tine, de ce nu. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Petrece mai mult timp cu persoana iubită și oferă-i mai multă atenție. Poartă discuții deschise, nu te ascunde, nu mai amâna anumite teme care trebuiau lămurite de mai multă vreme. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni: Trebuie să ții cont de faptul că mai există persoane sincere, persoane care te pot ajuta cu sfatui concrete și care nu te duc cu zăhărelul spunându-ți ce vrei să auzi. Numărul norocos al zilei: 2.

sfatul zilei 30 august
Gemenii au parte de o zi importantă. Sursa foto: Wallpaper Access

Leii trebuie să fie atenți la ce cuvinte scot pe gură

Rac: Nu pleca la drum cu mâna goală. S-ar putea să fie nevoie în anumite părți de tine, de expertiza ta, de lucrurile pe care le poți oferi societății. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Nu te juca cu cuvintele. Uneori, acestea pot răni mai mult decât orice acțiune. Ar fi bine să cântărești cu atenție vorbele pe care le rostești atunci când ești într-o dispută cu cineva. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară: Lasă lucrurile așa cum sunt și nu te implica în conflicte noi. Este momentul să dai dovadă de maturitate. Tratează anumiți oameni  cu superficialitatea pe care o merită. Numărul norocos al zilei: 10.

Balanță: Nimic nu se compară cu o zi în care părerea ta este luată în calcul. Bucură-te de faptul că ai un cuvânt greu de spus. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion: Spune ce ai pe suflet.  Nu mai ține nimic ascuns pentru că asta te va apăsa și mai tare. Trebuie să te eliberezi de toate neplăcerile, chiar și verbal. Numărul norocos al zilei: 13.

Săgetător: Propune-ți obiective noi. Vei vedea că lucrurile se vor rezolva rapid dacă te vei ambiționa. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Dacă vrei să surprinzi pe cineva cu talentele tale, nu ezita să le pui în aplicare. Numărul norocos al zilei: 19.

Vărsător: Fă tot posibilul să nu dai greș azi la locul de muncă. Concentrează-te cu maximă atenție asupra sarcinilor pe care le ai de dus la bun sfârșit. Numărul norocos al zilei: 5.

Pești: Orice început are și un sfârșit. Trebuie să te obișnuiești cu ideea că nimic în viață nu va dura veșnic. Numărul norocos al zilei: 7.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×