Sfatul zilei de 26 octombrie 2019. Fecioara este nevoită să-și ceară iertare

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/10/2019, 15:12
Sfatul zilei de 26 octombrie 2019. Fecioara este nevoită să-și ceară iertare
Nativii născuți în zodia fecioară vor fi nevoiți să-și ceară iertare de la o persoană apropiată. Sursa foto: antena3.ro

Sfatul zilei pentru sâmbătă, 26 octombrie, a fost pregătit și aduce evenimente importante pentru mai multe zodii. Spre exemplu, nativii născuți în zodia vărsător vor avea parte de o întâmplare care le va schimba radical modul de a gândi și de a vedea viața. Află din rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte.

Acesta este sfatul zilei pentru sâmbătă, 26 octombrie 2019

Berbec

O veste neplăcută îți va zdruncina încrederea în tine. Încearcă să-ți păstrezi cumpătul și să-și stăpânești lacrimile. Nu rezolvi nimic dacă le spui celor din jur prin ce treci. Mai bine treci peste și trăiește-ți viața mai departe.

Taur

Ai un grup de prieteni numeros, o familie care îți este aproape și un partener de viață iubitor, dar tot te simți singur. Ți-ai surprimat anumite dorințe și ai devenit frustrat. Dă frâu liber emoțiilor și sentimentelor.

Gemeni

Când te aștepți mai puțin o persoană îți va ieși în cale. Destinul tău se va schimba radical dacă asculți ce are de spus această persoană. Ai o personalitate puternică și vei trece peste orice obstacol. Nu te teme să fii fericit și să-ți trăiești viața.

Rac

Te amăgești că relația de dragoste merge. Nu te mai simți confortabil și ar fi timpul să iei o decizie. Separă-te de jumătatea care nu-ți mai trezește interesul. E timpul să te desparți de trecut și să înveți să mergi mai departe singur.

Leu

Unele lucruri nu ies așa cum ți-ai dori, dar nu este cazul să fii dezamăgit. Uneori trebuie să faci anumite compromisuri dacă vrei să-ți meargă bine. Mai lasă de la tine și încearcă să fii mai înțelegător cu cei din jur.

Fecioară

Astăzi vei învăța ce înseamnă să ierți și vei înțelege care este sensul vieții tale. Nu te-ai schimbat doar tu, ci și oamenii din cercul de prieteni. Ai o stare de spirit excelentă și nu lași loc de interpretări. Ești radical în tot ce faci.

Balanță

Viața se schimbă fără să-ți dai seama, iar oamenii mai pleacă din viețile noastre. Exact asta vei păți și tu. Poate la început nu vei înțelege motivul, dar apoi te vei resemna. Nu te întrista și învață că orice lucru rău are și o parte pozitivă.

Scorpion

Fiecare avem secrete, dar doare atunci când prietenul cel mai bun ne trădează. Nu te-ai fi așteptat să fii rănit în orgoliul propriu, dar vei trece peste asta. Nu purta ranchiună celui care te-ai rănit și nu arunca cu vorbe grele în stânga și-n dreapta.

Săgetător

Fiecare poveste are două versiuni. Până acum ai auzit doar una, iar acum este momentul să asculți și cealaltă variantă. S-ar putea să devii confuz și să nu mai știi ce să crezi. Analizează tot ce auzi și apoi păstrează informațiile care te ajută.

Capricorn

Ai câteva principii după care te ghidezi în viață și nimeni și nimic nu ți le poate schimba. Ești ca o stană de piatră și nu ești ușor de convins de contrariul lor. Ești încăpățânat și nimeni nu-ți va schimba părerea despre credințele tale.

Vărsător

O întâmplare minoră îți va da de gândit. Dacă până acum nu te-ai gândit la moarte sau la sensul vieții, acum vei avea ocazia ideală. Nu ești adeptul schimbărilor, dar vei fi nevoit să te obișnuiești cu unele modificări care au apărut în jurul tău.

Pești

Ieși din anonimat și fă ceva spectaculos. Mergi la un spectacol de balet sau la operă. Poate nu sunt stilul tău acum, dar după s-ar putea să rămâi cu o impresie plăcută. Uneori este bine să mai ieși din zona de confort.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×