Sfatul zilei de 25 octombrie 2019. Taurii au nevoie de niște certitudini

Dan Suta   
în Horoscop
24/10/2019, 15:17
Sfatul zilei de 25 octombrie 2019. Taurii au nevoie de niște certitudini
Sfatul zilei de 25 octombrie 2019 pentru fiecare zodie. Sursa foto: almanac.com

Citește sfatul zilei de 25 octombrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Descoperă care este numărul tău norocos și ce te îndeamnă astrele să faci. Taurii au parte de o zi în care simt că se luptă cu morile de vânt și au nevoie de mai multe certitudini ca niciodată.

Sfatul zilei de 25 octombrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Uneori nu te poți abține de la a spune anumite lucruri care le pot face rău celorlalți, chiar dacă intenția nu este tocmai asta. Ar fi bine să reconsideri anumite comportamente. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Trebuie să știi unde să cauți anumite certitudini, pentru că azi trebuie să mergi la sigur. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni: Nu căuta adevărurile în locuri complicate. Unele lucruri se află chiar sub nasul tău, iar unele informații pot fi ușor de accesat. Numărul norocos al zilei: 4.

sfatul zilei 25 octombrie 2019
Universul le pune pe zodii la încercare, motiv pentru care trebuie să acționeze cu prudență. Sursa foto: Live SCIENCE

Balanțele trebuie să taie răul de la rădăcină

Rac: Treci cu vederea micile inexactități pe care le observi la persoanele care îți cer anumite lucruri la locul de muncă. Ești capabil să extragi din tot ce auzi ceea ce contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu anumite persoane. Cel deștept cedează. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară: Fă eforturile necesare să reziști unei zile haotice. Te poți aștepta la orice, dar cel mai important este să îți păstrezi psihicul tare. Numărul norocos al zilei: 3.

Balanță: Taie răul de la rădăcină înainte să te apuci să faci curățenie cu adevărat în viața ta. Numărul norocos al zilei: 2.

Scorpion: Pleci de la niște ipoteze greșite și nu ai cum, în acest fel, să obții ceva concret. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător: Primești o veste bună de la cineva din familie. Poți respira ușurat. Simți că ți se face dreptate într-un fel. Numărul norocos al zilei: 10.

Capricorn: Orice decizie iei azi, nu o face cu inima. Pune creierul în acțiune și gândește-te serios la ce anume urmărești acum. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet cu orice risc. Asumă-ți anumite poziții oricât ar părea de vehemente. Numărul norocos al zilei: 9.

Pești: Azi ai ocazia să demonstrezi că nu ești o persoană ranchiunoasă. Nu ezita să le arăți celorlalți că nu le porți mânie. Numărul norocos al zilei: 13.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×