Horoscop complet până la finalul anului. Zodiile care au parte de noroc și reușite în noiembrie și decembrie

Alexa Serdan   
în Horoscop
23/10/2019, 12:59
Horoscop complet până la finalul anului. Zodiile care au parte de noroc și reușite în noiembrie și decembrie
Horoscop până la finalul anului. Care sunt zodiile care vor avea parte de noroc. Sursa foto: antena3.ro

Horoscopul pentru ultimele două luni din an dezvăluie care sunt evenimentele de vor avea parte zodiile. Astrele prevestesc schimbări majore pe ultima sută de metri, iar trei semne zodiacale vor avea o perioadă încărcată. Așadar, nativii născuți în zodia Taur, Fecioară și Săgetător trebuie să fie cu ochii în patru în noiembrie și decembrie.

Horoscop pe final de an. Ce evenimente aduc astrele

Berbec

Ești tot mai nehotărât legat de ce vrei să faci pe plan profesional. Umbli ca un nebun prin ceață și încerci să faci lumină. Nu mai pune sub semnul întrebării toate faptele bune care ți se întâmplă. Spre finalul anului vei descoperi ce îți face plăcere și anul viitor vei porni pe un drum nou.

Taur

Te bazezi foarte mult pe instinct și bine faci. Lasă-ți pașii să te ghideze pe drumul cel bun. Vei avea foarte multe lucruri noi de învățat. Ai foarte multă încredere în tine și asta se vede în proiectele pe care le întreprinzi. Ești un exemplu demn de urmat.

Gemeni

Certurile și discuțiile interminabile cu partenerul de viață îți dau bătăi de cap. Problemele de acasă te-au aruncat în muncă. Nu-ți mai vezi capul de sarcini, dar îți face plăcere ce faci. Nici nu mai știi câte ore petreci la birou, te interesează doar să excelezi și să ai o situație financiară mai bună.

Acesta este horoscopul până la finalul anului
Horoscop pentru noiembrie și decembrie. Trei zodii vor avea parte de o perioadă încărcată. Sursa foto: libertatea.ro

Rac

Relațiile vor avea de suferit perioada aceasta. Fie că este vorba de prieteni, fie cĂ este vorba de relația de cuplu vor exista mici discuții contradictorii sau certuri iscate din nimic. Nu pune la suflet vorbele aruncate la nervi. Partea bună este ca vei rămâne cu lecția învățată.

Leu

Muncești pe brânci, iar finalul de an te va găsi cu buzunarele pline. Ai și ceva bani puși la pușculiță și te gândești serios să pleci într-o vacanță de lux. Începutul anului viitor te va găsi cu bagajele făcute. Ia-ți familia și distrează-te. Profită de zilele libere.

Fecioară

Te-ai plafonat și simți nevoia unei schimbări majore. Schimbă macazul și fă cu totul altceva. Fă ceva neașteptat la care cei din jur vor rămâne uimiți. Ai o singură viață, profită de lunile de iarnă pentru a studia și a merge la cursuri de perfecționare.

Balanță

Ai pus ochii pe o persoană care are o funcție net superioară ție. Până acum ți-ai ținut ascunse sentimentele. Scoate la iveală și spune-i verde-n față ce simți pentru el/ea. Nu ai nimic de pierdut, ba dimpotrivă, s-ar putea să ai o surpriză plăcută.

Scorpion

Atragi complimente și cuvinte de laudă ca un magnet. Tu ești centrul Universului și te simți mândru că ești în centrul atenției. Te simți mult mai încrezător în propria persoană și acest lucru îți oferă ambiția necesară pentru a demara noi proiecte.

Săgetător

În ultima perioadă te-ai îndepărtat de prieteni și de rude. Este momentul ideal să reînnozi legăturile cu persoanele care au ieșit din viața ta. Nu se știe de unde sare iepurele și vei primi o ofertă de muncă extraordinară. Profită de acest lucru!

Capricorn

Lasă deoparte neînțelegerile din familie și sună-ți rudele. Planifică o masă mare de sărbători unde să depănați amintiri. Nu mai purta ranchiună și împacă-te cu oamenii care te-au rănit. Este o perioadă în care nu este indicat să stai singur.

Vărsător

Ești o persoană sinceră și nu suporți minciuna. Depinde de tine dacă vrei să-i ierți pe cei care ți-au greșit. Nu mai pune la suflet toate răutățile și caută cele mai înțelepte modalitățile de a evita certurile și discuțiile contradictorii.

Pești

În ultima perioadă ai fost foarte stresat, iar acum ar fi cazul să te relaxezi. Vei vedea că lucrurile bune vor veni de la sine. Ești o persoană norocoasă și primești multe lucruri de-a gata. Nu trebuie să depui prea mari eforturi pentru a obține ceea ce vrei.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×