Sfatul zilei de 26 ianuarie. Peștii văd astăzi care îi sunt prietenii adevărați

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/01/2020, 15:25
Sfatul zilei de 26 ianuarie. Peștii văd astăzi care îi sunt prietenii adevărați
Sfatul zilei 26 ianuarie. Sursa foto: publika.md

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de 26 ianuarie. Astfel aflăm că multe dintre zodii vor alege să se relaxeze alături de cei dragi, însă alții vor vedea cine îi este prieten cu adevărat.

Așa arată sfatul zilei pentru ziua de 26 ianuarie

Berbec

Nativul Berbec se confruntă cu probleme organizatorice. Primește o nouă sarcină la locul de muncă, dar nu se descurcă. Nu este nicio rușine dacă apelezi la ajutorul unui coleg. Numărul norocos: 5.

Taur

Nativul Taur este cuprins de panică. Un proiect pe care l-a abandonat în urmă cu ceva timp are nevoie urgentă de atenție, deoarece familia vă presează să-l finalizați. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt dornici de plimbare. O ieșire în natură vă va ajuta să vă reîncărcaț bateriile. Atenție însă, deoarece riscați accidentări. Numărul noroc: 7

Rac

O ieșire cu prietenii se poate transforma într-o problemă serioasă, dacă nu aveți grijă la sănătate și la accidentări. Fiți precauți, pentru a nu termina petrecerea la spital. Numărul norocos: 9

Leu

Nativul Le poate fi foarte dezamăgit astăzi de un prieten apropiat. Va avea nevoie de ajutor, însă nu îl va primi. Acest lucru nu trebuie să vă înrăiască, ci să vă selectați mai bine prietenii. Numărul norocos: 3.

Fecioară

Toate îi merg ca unse Fecioarei, care va afla astăzi o veste foarte bună. Aceasta îi poate deschide noi porți spre succes. Numărul norocos: 12.

Balanță

Nativul Balanță întâlnește astăzi o persoană foarte influentă, care îl poate ajuta în viitor. Trebuie să facă față unor adevărate teste pentru a-i intra în grații. Numărul norocos: 9.

Scorpion

Nativul Scorpion are de luat o decizie importantă, de care depinde viitorul său. Trebuie să te gândești bine înainte și nu strică să te sfătuiești cu o rudă mai în vârstă.

Săgetător

Săgetătorul este dezamăgit astăzi. Își vede planul pe care l-a gândit de ceva vreme năruit și trebuie să regândească totul de la zero. Numărul norocos: 8.

Capricorn

Capricornul primește astăzi o veste mult așteptată. În funcșie de aceasta, nativul va decide dacă mai rămâne în țară sau nu. Numărul norocos: 2.

Vărsător

Vărsătorul are parte de o zi perfectă, în compania celor dragi. Împreună, va pleca într-o călătorie la o rudă apropiată, e care nu au mai văzut-o de ceva vreme. Numărul norocos: 14.

Pești

Astăzi vezi exact cine este aproape de tine. Este posibil ca numărul de prieteni să se micșoreze, după ce vei avea nevoie de ajutor. Numărul norocos: 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×