Sfatul Zilei de sâmbătă, 25 ianuarie. Fecioarele au parte de o răsturnare de situație neplăcută

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/01/2020, 15:52
Sfatul Zilei de sâmbătă, 25 ianuarie. Fecioarele au parte de o răsturnare de situație neplăcută
FANATIK îți aduce sfatul zilei de 25 ianuarie. Sursa foto: zodiacool.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de duminică, 25 ianuarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales că te așteaptă un sfârșit de săptămână plăcut, în compania celor dragi. Dacă ești născut în zodia Fecioarei, însă, este posibil să ai parte de ghinion, tocmai când te aștepți ca lucrurile să meargă ca pe roate. Nu te îngrijora, orice problemă are rezolvare dacă îți păstrezi calmul și gândești limpede.

Așa arată sfatul zilei de sâmbătă, 25 ianuarie

Berbec

Presimți că se apropie un eveniment care îți inspiră o oarecare teamă dar, în loc să folosești timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai și îți torni singur cenușă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, și aceasta tocmai pentru că ți fost avertizat și ai destul timp să le aranjezi pe toate în așa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Numărul norocos: 5.

Taur

Vei participa la un proiect ce implică resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atât timp cât vei păstra un echilibru între componentele acestui proiect, fără a aluneca spre exces de zel în nicio parte! Dacă investești energie, timp și pasiune, dacă mai ai ocazia să îți pui în valoare și talentele native, atunci ai toate motivele să fii mulțumit de rezultate, pentru că este un plan care îți va face mare plăcere. Nu e doar o obligație sau o rutină, ci chiar e o adevărată bucurie să îți aduci contribuția. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Călătoriile acestei zile sunt înțesate de conflicte și certuri de la orice fleac. De la violența celor participanți la trafic până la dispute prin telefon, a lua legătura cu ceilalți este un stres major! Aproape că ai vrea să te retragi în banca ta, să te izolezi de toată lumea, de vreme ce orice încercare de a intra în contact cu ceilalți se soldează cu un mic scandal. Nu ești tu vinovat de această stare de tensiune, ci interlocutorii care sunt grăbiți, nervoși, agitați, care își eliberează tot stresul pe cei din jur. Ai ghinionul de a le trece azi prin cale!

Rac

Ai motive de satisfacție la finalul unui proiect când poți vedea cu proprii ochi la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, deși nu a fost doar contribuția ta, deci, dacă tot culegi acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine să vă recunoașteți unii altora contribuția, ca să nu se simtă nimeni defavorizat sau folosit. Sigur că e mult mai bine să profiți singur de niște condiții avantajoase, dar dacă a participat și altcineva la acest succes, împarte victoria și cu acesta. Așa veți fi amândoi la fel de încântați de rezultate!

Leu

Nu te lăsa păcălit de imaginea matură și sobră a persoanei cu care discuți azi chestiuni arzătoare. În spatele acestei măști se poate afla un duşman care poate interveni negativ în planurile tale. Nu toţi cei care îți inspiră încredere la prima vedere sunt cu adevărat demni de respect, deci trebuie să-l cunoști mai bine pe cel din fața ta, pentru a-i afla adevăratul caracter. Într-un moment cheie va ieşi la iveală, de aceea este bine să-l treci prin cât mai multe probe înainte de a lega o prietenie solidă cu acesta. Numărul norocos: 3.

Fecioară

Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, influenţat de noroc, poate alunecă azi spre extrema cealaltă. O răsturnare de situaţie neaşteptată schimbă complet cursul lucrurilor şi, în loc să ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie în plus pentru a repara situaţia. Cineva intervine în problemele tale considerând că îți este de ajutor, dar faptele sale mai degrabă te încurcă şi mai bine nu te folosi de ajutorul lui. Numărul norocos: 12.

Balanță

Ai grijă cum te comporți azi într-o împrejurare în care spiritul tău jucăuș nu are ce căuta, altfel lași o impresie eronată. Parcă te-ai prezenta în fața unui juriu care aşteaptă idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune. Dacă începi să faci glume cu cine nu trebuie, riști să îți deteriorezi imaginea de profesionist care cere azi să iasă mult mai mult în evidenţă, deci ține-ți sub control dorinţa de distracţie. Numărul norocos: 9.

Scorpion

Ai două căi diferite la dispoziţie şi nu ești hotărât pe care s-o apuci. Ambele conţin şi avantaje şi dezavantaje. Faţă de fiecare ai anumite presentimente, şi bune şi rele, tocmai de aceea ești atât de derutat. Dacă vreuna din ele ar fi clar dezavantajoasă, ai elimina-o din start, dar nu poți spune asta despre niciuna dintre ele. Ambele au şi ceva bun de oferit, dar şi un preţ de plătit, ca atare balanţa înclină în mod egal spre amândouă. Numărul norocos: 13.

Săgetător

Încearcă să te concentrezi mai bine asupra acelor aspecte care par nesigure, pentru că superficialitatea te-ar putea face să greșești. Cu un dram de umor, ai putea ieşi din orice încurcătură, dar nu merge o glumă chiar în orice situaţie, mai ales acolo unde sunt în joc ori reputaţia, ori starea financiară. Când e vorba de bani, nu poți glumi, ci trebuie să fii foarte atent la deciziile luate, ca să nu cheltui în direcţii nerentabile sau să dai iama prin bani pentru lucruri inutile. Numărul norocos: 8.

Capricorn

Stai cu urechile pâlnie la tovarăşul de discuţie, pentru că îți transmite nişte soluţii excelente la problemele care te preocupă acum. El e detaşat de tot ce ți se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară. Sfaturile sale merită puse imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care vei putea să te folosești de ele. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, e ca o enciclopedie ambulantă de idei şi informaţii de mare valoare. Numărul norocos: 2.

Vărsător

Azi te vei putea trezi în faţa unor situaţii neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă trebuie să te întâlnești cu cineva, vei primi un telefon în ultima clipă ce contramandează totul. Dacă trebuie să pleci într-o călătorie, te vei trezi în fața unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinaţie conform planurilor stabilite. Nu primești variante de rezervă în schimb! Numărul norocos: 14.

Pești

Cine este cu adevărat alături de tine dacă nu cei dragi din familie? Ajunge să le ceri ajutorul şi ei vor fi acolo oricând, necondiţionat şi cu inima deschisă. Veştile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire şi simți nevoia să le transmiți mai departe altora. Există un schimb excelent de emoţii, de sentimente, de sprijin între voi, ceea ce leagă şi mai mult relaţia. Numărul norocos: 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×