Sfatul zilei de 25 februarie. Taurul este îndrăgostit până peste cap

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
24/02/2020, 12:07
Sfatul zilei de 25 februarie. Taurul este îndrăgostit până peste cap
Sfatul zilei de 25 februarie pentru fiecare zodie. Sursa foto: edusoft.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 25 februarie. Multe dintre zodii ăși găsesc liniștea în sânul familiei, acolo unde bateriile se reîncarcă la foc automat. Altele însă au de făcut o alegere destul de dificilă pentru viitorul lor, pe când Taurul simte fiorii dragostei.

Așa arată sfatul zilei de 25 februarie pentru fiecare zodie

Berbec

Berbec are parte de momente de neuitat în familie, acolo bucuria copiilor îl fac pe nativ să-și dorească să trăiască cât mai mult. La locul de muncă este apreciat de șefi și s-ar putea să îl promoveze într-o funcție mai bine plătită. Număr norocs 2.

Taur

Taurul este îndrăgostit până peste cap. Este hotărât să meragăcât mai departe cu relația pe care o are și se gândește chiar să pună marea întrebare, mai ales că sentimentele vede zilnic că îi sunt împărtășite. Numărul norocos al zilei: 5.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor descoperă adevărate comori în oameni apropiați cărora nu le-a acordat suficientă atenție. Învață să-i apreciezi mai mult pe cei din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 9.

Rac

Nativul Rac profită din plin de timpul petrecut alături de cei dragi. Doar în sânul familiei își poate reîncărca bateriile așa cum se cuvine. Apreciază-i și arată-le zilnic cât îi iubești. Numărul norocos al zilei: 3.

Leu

Nativul Leu se lovește de realitate atunci când are nevoie de ajutorul unui prieten, iar acesta îi întoarce pur și simplu spatele. Ai grijă cu cine te împrietenești și pe cine ții aproape. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioara

Primești vești plăcute de la ai tăi, de la cei de acasă. Bucură-te de momentele acestea frumoase și de ceea ce auzi. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță

Nativul balanță are șanse reale să ajungă la un restaurant de fițe, la invitația unui prieten apropiat. Acceptă ieșirea în oraș, deoarece poți întâlni o persoană foarte influentă, care te poate ajuta. Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion

Nativul are de ales între două variante care par câștigătoare. Gândește pe termen lung și fă alegerea potrivită pentru tine și pentru viitorul tău. Numărul norocos al zilei: 13.

Săgetător

Astăzi dai pe-afară de energie și te simți responsabil cu sfaturi bune pentru toată lumea. Vei afla însă că sunt unii care nu acceptă așa ușor sfaturi din partea altora. nu o lua în nume personal! Numărul norocos al zilei: 8.

Capricorn

Astăzi parcă ți s-au înecat corăbiile. Ai intrat într-un impas, dar cu ajutorul prietenilor vei depăși momentul și vei face o alegere înțeleaptă. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător

Vărsătorul s-ar putea trezi într-o adevărat criză economică, dacă nu se oprește din achiziționarea de tot felul de prostii inutile! Numărul norocos al zilei: 10.

Pești

Nativul Pești intră într-o stare destul de fragilă, în care nimeni nu pare dispus să-i asculte problemele. Va găsi însă mereu sprijinul necesar în sânul familiei, care îl va susține indiferent de situație. Numărul norocos al zilei: 11.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×