Sfatul zilei de 24 februarie 2020. Săgetătorii sunt la răscruce de drumuri

Bogdan Solomon   
în Horoscop
23/02/2020, 16:16
Sfatul zilei de 24 februarie 2020. Săgetătorii sunt la răscruce de drumuri
Săgetătorii se află la o răscruce de drumuri. Sursa foto: femeia.ro

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 24 februarie, pentru fiecare zodie în parte. Se anunță un debut de săptămână plin de provocări, mai ales dacă te numeri printre nativii din Săgetător. Te afli la o răscruce de drumuri și nu știi care este calea cea mai potrivită în momentul de față.

Chiar dacă trecutul încearcă să te atragă înapoi în mrejele lui, noi îți recomandăm să încerci să privești cu optimism spre viitor, pentru că soarele va răsări cât de curând. Trebuie doar să ai puțină răbdare. Nu uita că este totuși Dragobetele, așa că iubirea ți se poate strecura în suflet tocmai când te aștepți mai puțin.

Așa arată sfatul zilei de luni, 24 februarie

Berbec

Spune da schimbărilor, oricât de drastice și riscante ar părea! Ești un curajos din fire, nu te sperii atât de ușor când vezi că se dărâmă sub ochii tăi tot edificiul. Este chiar indicat să razi totul și s-o iei de la capăt. Stai în fața unei mari provocări care îți place. O accepți cu încredere deoarece simți că îți va aduce ceva mult mai bun. Ești conștient că uneori, ca să creezi o lume mai bună, trebuie mai întâi s-o dărâmi pe cea veche. Numărul norocos: 5.

Taur

Stai de vorbă cu persoana iubită și puneți țara la cale pentru perioada următoare. Aveți amândoi starea potrivită pentru a asculta cu atenție și de a exprima cu mai mult curaj ce aveți fiecare în minte. Dialogul se desfășoară pe un teren echilibrat, armonios, pașnic, în care amândoi vă aflați pe același nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozități mai vechi, probabil atmosfera fiind excelentă pentru a vă asculta unul pe altul și cu inima. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Sfaturile cele mai bune nu vin de la alții, mai învățați, pentru că știi foarte bine ce ai de făcut. Dispui de suficientă experiență de viață, ai trecut prin destule ca să găsești în interiorul tău cheia problemei de astăzi. Poate nu este prima oară când te confrunți cu ea, deci fă-ți puțină liniște în minte și în suflet, pentru că ele îți șoptesc încotro este mai bine să te îndrepți. Intuiția e cel mai bun prieten, iar de data aceasta îți oferă soluții palpabile, nu doar simple avertismente. Numărul norocos: 6.

Rac

Dacă ai norocul să vezi azi un petic de cer senin, ești un fericit. Astăzi vei fi meteodependent, deci starea de bine depinde enorm de vremea frumoasă. Dacă nu vei avea parte de un pic de soare, vei fi înnourat toată ziua. În schimb, dacă soarele strălucește pe cer, ochii îți sclipesc și chipul ți se luminează ca prin farmec. Parcă ți-ai încărca bateriile direct de la soare! Numărul norocos: 1.

Leu

Uneori este bine să-ți susții punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar așa vei reuși să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găsește tonul potrivit pentru a te face ascultat, și inspiră siguranță de sine și fermitate, ceea ce te ajută să te impui în fața tuturor cu ușurință. Nu aluneca spre agresivitate verbală orice ar fi, chiar dacă unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbești cu încredere în mesajul pe care îl ai de transmis. Numărul norocos: 13.

Fecioară

Relația de iubire nou începută înaintează într-o direcție promițătoare ce te motivează să depui și mai multă pasiune în acest sens. Primești din partea celui care ți-a furat inima, energie pozitivă, interes de a clădi ceva solid împreună, susținere și înțelegere, adică valorile potrivite pentru o iubire adevărată și de viitor. Primești din partea sa anumite semnale care îți oferă garanții certe că te vei putea baza pe el de acum înainte, că dorește să mergeți mai departe cu încredere deplină în relația care prinde contur din ce în ce mai bine.

Balanță

Nimic nu se repară peste noapte, ci este nevoie de o perioadă de convalescență pentru ca totul să se echilibreze. Ești pe calea cea bună, spre momentul în care vei spune că totul a revenit la normal, dar trebuie să ai răbdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag înapoi, te mai încearcă unele mici dureri, firești după o perioadă de criză. Numărul norocos: 9.

Scorpion

Ești atras pe o pistă falsă și îți vei da seama că ai consumat inutil timp și energie mult mai târziu, după ce te vei implica deja prea mult în această acțiune înșelătoare. Fii mai atent la detalii, pentru că sunt suficiente informații premergătoare care pot fi interpretate greșit, dar dacă ai analiza un pic la rece situația, ți-ai da seama unde greșești. Numărul norocos: 3.

Săgetător

Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simți încă atașat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu știi clar ce aduce. Tocmai de aceea stai în cumpănă: pe care s-o alegi? Nu ai dori să renunți la ceea ce te leagă de trecut – amintiri, lucruri certe pentru care poți băga mâna în foc, realități solide, dar te atrage totodată foarte mult și noutatea, conștient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia este dificilă! Numărul norocos: 15.

Capricorn

Este un moment bun să treci în revistă etapele parcurse într-un proiect la care ți-ai adus contribuția în ultima perioadă. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de drum și le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil. Ești foarte preocupat de muncă, de treburile pe care le-ai lăsat în așteptare la serviciu, încât te vei putea concentra cu detașare și asupra acestora, găsind unele din cele mai corecte și practice soluții.

Vărsător

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viața de familie, de relația cu oamenii pe care-i îndrăgești cel mai mult. Când discuți cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi că și ei au aceleași așteptări. Ca atare, vă puteți combina forțele pentru a ajunge la același rezultat care să vă satisfacă pe toți deopotrivă. Numărul norocos: 7.

Pești

Nu te lăsa atras în discuții cu tentă religioasă, pentru că, la urma urmei, fiecare crede în cine vrea și cum știe el mai bine. Nimeni nu poate să îți spună ce este bine sau ce este rău, ce e păcat și ce nu. Trăiești printre oameni și nimeni nu are dreptul să te judece pentru felul cum gândești, simți, sau te comporți. Nimeni nu este perfect, nici tu nu ești, dar ai în schimb dreptul să intri în relație cu divinitatea în stilul tău propriu și personal. Numărul norocos: 11.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×