Sfatul zilei de luni, 13 ianuarie 2020. Balanța are tendința să facă din tânțar armăsar

Alexa Serdan   
în Horoscop
12/01/2020, 15:21
Sfatul zilei de luni, 13 ianuarie 2020. Balanța are tendința să facă din tânțar armăsar
Citește aici sfatul zilei pentru luni, 13 ianuarie 2020, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei pentru începutul de săptămână aduce vești extraordinare pentru cele 12 zodii ale horoscopului european. Așa se face că semnele zodiacele vor reuși să depășească numeroase momente și să devină niște persoane mai bune.

Așa arată sfatul zilei pentru luni, 13 ianuarie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Este o zi ideală pentru comunicare și pentru a-ți arăta calitățile. Nu mai sta în colțul sălii la ședințele de la serviciu și ieși în față. Ai lucruri importante de spus și vei fi ascultat!

Taur

Nervi întinși la maxim la început de săptămână nouă. Sfatul astrelor este să te stăpânești și să-ți păstrezi calmul. Spre seară alege să te relaxezi în compania prietenilor, acasă.

Gemeni

Discuții pe seama banilor și a treburilor casnice. Poate este cazul să lași mai mult de la tine. Nu mai fii orgolios și renunță la anumite ambiții prostești care nu te ajută cu nimic.

Rac

Este timpul să ai mai multă încredere în forțele proprii. Un eveniment important îți va oferi o speranță în legătură cu visele tale. Nu ezita să-ți pui în aplicare ideile și gândurile.

Leu

Proiecte noi vor ajunge pe ordinea de zi. Experimentează lucruri noi și descoperă o pasiune interesantă. Nu te mai gândi la viitor, ci încearcă să trăiești fiecare clipă la maxim.

Fecioară

Ambiția și organizarea te vor propulsa în carieră. Ai numeroase oportunități din care să alegi. Decizia îți aparține, orice ai vrea să faci totul va fi bine. Ai parte de toată susținerea rudelor.

Balanță

La serviciu ai tendința să exagerezi și lucrurile vor lua o turnură ciudată. Discuțiile în contradictoriu vor amplifica relațiile cu colegii. Dacă nu renunți la bătălie, vei pierde războiul.

Scorpion

Ți-ai făcut planuri, dar un telefon neașteptat le va strica. Ești solicitat la serviciu și trebuie să te supui. Ești posomorât, deprimat și nu ai chef să rezolvi nicio sarcină de la locul de muncă.

Săgetător

Nu-ți mai place jobul actual și vrei să fii independent. Ai de gând să pornești o afacere proprie. Nu duci lipsă de idei și nici de resurse financiare. Tot ce-ți mai trebuie este un partener de afaceri.

Capricorn

O rudă apropiată îți oferă o sumă importantă de bani. Și numai bine pentru că oricum aveai nevoie pentru cadouri. Diseară ești invitat la o petrecere și nu poți merge cu mâna goală.

Vărsător

Relația cu partenerul de viață nu mai merge de ceva vreme. Jumătatea încearcă să te recucerească, dar tu ești hotărât să renunți. Lasă în urmă trecutul și privește spre viitorul luminos.

Pești

Planurile pentru azi se rezumă la familie. Te implici tot mai mult în sănătatea și starea de bine a celor dragi. La serviciu ești mulțumit și reușești să-ți uimești șefii cu informații importante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×