Sfatul zilei de 11 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Vărsătorii au o zi groaznică. Trebuie să fie atenți la falșii prieteni

Dan Suta   
în Horoscop
10/01/2020, 14:58
Sfatul zilei de 11 ianuarie 2020 pentru fiecare zodie. Vărsătorii au o zi groaznică. Trebuie să fie atenți la falșii prieteni
Sfatul zilei de 11 ianuarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Citește sfatul zilei de 11 ianuarie 2020 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Vărsătorii trebuie să fie atenți în fața căror persoane se deschid. Nu toată lumea are intenții pozitive.

Sfatul zilei de 11 ianuarie pentru zodia ta

Berbec: Nu te certa cu prietenii apropiați pe chestiuni politice, căci nu are sens. Unele teme ar fi bine să rămână tabu. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: E timpul să îți prioritizezi acțiunile, să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 3.

Racii trebuie să ignore răutăcioșii

Gemeni: Nu uita de unde ai plecat și gândește-te la faptul că ai depășit situații și mai dificile. Numărul norocos al zilei: 2.

Rac: Cine te cunoaște știe ce fel de persoană ești, iar cei care te critică nu merită deloc atenția ta. Numărul norocos al zilei: 6.

Leu: Bucură-te de lucrurile pe care le-ai realizat până acum. Ai o serie de motive de mândrie. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară: Rupe-te de cercurile toxice și pregătește-te de o nouă etapă în viața ta, alături de oamenii care te merită cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Pune în balanță avantajele și dezavantajele acțiunilor tale și trage o concluzie corectă. Numărul norocos al zilei: 11.

Scorpion: E o zi bună pentru shopping. Profită de perioada aceasta a reducerilor și fă-ți de cap. Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător: E o zi de sâmbătă bună pentru a o petrece alături de cei dragi. Privește lucrurile cu mai mult optimism. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn: Nu uita că unele lucruri nu pot fi grăbite, oricât de tare îți dorești anumite rezultate. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Ziua ta poate fi una destul de debusolantă, asta pentru că iei de bun augur toate criticile așa-zișilor prieteni. Ai mai multă încredere în tine. Numărul norocos al zilei: 8.

Pești: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu persoanele vârstnice din familie. Numărul norocos al zilei: 10.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×