Horoscop pentru iarna 2019 – 2020. Cele trei zodii care vor depăși toate greutățile

Bogdan Solomon   
în Horoscop
06/11/2019, 16:44
Horoscop pentru iarna 2019 – 2020. Cele trei zodii care vor depăși toate greutățile
Horoscopul iernii vine cu vești bune. Sursa foto: antena3.ro

Iarna se apropie cu pași repezi și știm că sunteți tare curioși să aflați ce surprize v-au pregătit astrele în următoarea perioadă. Sezonul rece vine cu numeroase provocări pentru cele 12 semne zodiacale, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală.

Trei dintre acestea vor reuși să scape, însă, de toate greutățile, pentru a avea parte de sărbători liniștite, alături de cei dragi.

Fecioarele și Săgetătorii reușesc să scape de probleme

Dacă ești născut în zodia Fecioarei, poți începe să țopăi de bucurie încă de pe acum, pentru că te așteaptă o iarnă ca în povești.

Se întrevăd numeroase satisfacții la locul de muncă, mai ales că ai ocazia să duci la bun sfârșit o serie de proiecte dificile și să te remarci în ochii șefului, iar astfel de momente vor avea, bineînțeles, un impact semnificativ asupra veniturilor tale.

În plus, orice problemă va deveni istorie, așa că nu-ți rămâne decât să profiți din plin de aceste momente.

Nici Săgetătorii nu o vor duce tocmai rău în următoarea perioadă, atât din punct de vedere profesional, cât și în ceea ce privește viața sentimentală.

Dacă nu ai întâlnit încă persoana potrivită, trebuie doar să ai puțină răbdare, pentru că destinul ți-o va scoate în cale cât de curând. Este momentul potrivit să lași în urmă toate certurile din trecut și să aduci familia din nou împreună de sărbători.

Peștii se bucură de libertatea mult visată

În cazul în care te-ai născut sub semnul Peștilor, trebuie să știi că iarna care se apropie cu pași repezi îți va dărui acele momente de libertate la care tânjești de atâta amar de vreme.

Mai mult decât atât, relația cu persoana iubită merge din ce în ce mai bine și nu este exclus ca în 2020 să bată clopote de nuntă.

Pentru Berbeci, însă, nu avem vești tocmai bune din punct de vedere sentimental. Tensiunile din relația cu persoana iubită pot culmina în următoarea cu o despărțire definitivă.

Încearcă, totuși, să nu faci o mare tragedie din această situație. Fii optimist și vei vedea că soarele va răsări și pe strada ta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×