Sfatul zilei de miercuri, 6 noiembrie 2019. Peștii au de făcut alegeri importante pe plan emoțional

Dan Suta   
în Horoscop
05/11/2019, 10:01
Sfatul zilei de miercuri, 6 noiembrie 2019. Peștii au de făcut alegeri importante pe plan emoțional
Sfatul zilei de 6 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie. Peștii au o zi complicată emoțional. Sursa foto: Spiritualify

Citește sfatul zilei de miercuri, 6 noiembrie 2019 pentru zodia ta și află ce trebuie să faci, ce te îndeamnă astrele în fața provocărilor momentului. Peștii, de pildă, trebuie să facă niște alegeri pe care nu le mai pot amâna oricât de  mult și-ar dori, iar direct vizat este chiar sufletul lor.

Sfatul zilei de 6 noiembrie 2019 pentru fiecare zodie

Berbec: Ești pus pe fapte mari și dovedești că poți schimba multe cu îndârjirea ta. Continuă să fii la fel de implicat și totul va fi bine în cele din urmă. Numărul norocos al zilei: 2.

Taur: Poți să dai dovadă de mai multă înțelegere, de mai multă perspicacitate, așa că nu te complica prea mult și renunță pentru o clipă doar la încăpățânarea ta. Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni: Dacă simți că trebuie să exagerezi pentru ca oamenii din jur să te ia în serios, continuă cu această tactică. Ai grijă, totuși, în legătură cu ce exagerezi. Numărul norocos al zilei: 8.

Leii au probleme cu memoria

Rac: Nu cauți acolo unde trebuie. Din cauza lipsei unui plan de organizare unele lucruri pot ieși prost. Numărul norocos al zilei: 1.

Leu: Memoria îți joacă feste azi. Notează lucrurile pe care trebuie să le ții minte și ține minte să îți aduci aminte unde le-ai scris! Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară: Ai un spirit altruist, dar poate că este cazul să mai lași din binefacerile tale și să devii un pic mai egoist. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Te nimerești în locul potrivit, la momentul potrivit. E o zi de care trebuie să profiți din plin. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion: Spune ce ai pe suflet, nu te lăsa intimidat de ce fac alții, de felul în care reacționează. Numărul norocos al zilei: 11.

Săgetător: Pui la îndoială anumite lucruri pe care le afli, așa că ar fi bine să cercetezi tot ce ți se pare dubios. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Nu trage de tine dacă te simți obosit. Odihnește-te și gândește-te la faptul că nu poți realiza nimic dacă ești epuizat. Numărul norocos al zilei: 7.

Vărsător: Nu mai spune una și face alta! E timpul să demonstrezi coerență în acțiunile tale. Numărul norocos al zilei: 22.

Pești: Uneori, norocul ți-l mai faci cu mâna ta, dar și ghinionul. Azi trebuie să alegi pentru inima ta. Fă-o cu mare atenție. Numărul norocos al zilei: 33.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×