Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 4-10 noiembrie. Mercur retrograd dă viaţa zodiilor peste cap

Daniel Scripcaru  
înHoroscop
03/11/2019, 19:06
Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 4-10 noiembrie. Mercur retrograd dă viaţa zodiilor peste cap
Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 4-10 noiembrie. Sursa foto: antena3.ro

Camelia Pătrăşcanu a întocmit horoscopul pentru săptămâna 4-10 noiembrie! Așadar, multe dintre zodii vor avea o săptămână foarte bună, din toate punctele de vedere, altele vor avea o săptămână agitată, iar altele ar vrea să doarmă pe toată perioada, pentru a trece mai ușor peste obstacole.

Așa arată horoscopul Cameliei Pătrăşcanu pentru săptămâna 4-10 noiembrie

Berbec

Nativul Berbec are o săptămână bună, dar aceasta poate lua alte înfățisări, dacă nativul va interpreta greșit unele mesaje. Berbecul trebuie să fie mai atent la sănătate, deoarece îl paște o răceală de zile mari.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Nativul Taur este implicat în niște negocieri care se întind mai mult decât trebuie. Vorbește cu multe persoane și tratează cu alte câteva. O răceală vă poate strica însă weekendul.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al gemenilor primesc vești bune. La locul de muncă însă nu prea se pot concentra și atrag privirile colegilor, dar și a șefilor. Au nevoie de ajutor și îl vor primi, potrivit antena3.ro.

Rac

Sunt preocupați de felul în care sunt percepuți de ceilalți. Doresc să se facă auziți și chiar reușesc. La locul de muncă, șefii îi vor observa și vor aprecia efortul depus.

Leu

Nativul Leu are parte de o săptămână foarte agitată. La locul de muncă, dar și acasă, tensiunea ajunge la cote maxime. Șefii îl iau la ochi, iar partenerul de vață are multe să-i reproșeze. Situația se mai calmează în weekend.

Fecioară

Fecioara are parte de o săptămână bună, în care ideile lor sunt foarte apreciate de cei din jur, Încep să apară și banii. Un proiect mai vechi începe să producă venituri frumoase. Cei singuri pot cunoaște o persoană foarte interesantă n weekend.

Balanță

Nativii Balanță nu prea se gândesc la muncă. Sunt cu gândul departe, posibil la sărbătorile de iarnă care stau să vină. Face față provocărilor care apar și este posibil să cunoască și o persoană foarte interesantă, cu care vrea să aibă o relație.

Scorpion

Nativul Scorpion revine în mediul de afaceri. Încheie contracte foarte bănoase și este posibil să își găsească și un partener alături de care să investească într-un nou domeniu. Weekendul este pentru odihnă, săptămâna aceasta.

Săgetător

Nativul Săgetător are o săptămână de foc. La locul de muncă apar noi sarcini, care par din ce în ce mai dificile, iar acasă nu au parte de odihnă, deoarece apar situații neplăcute. Defecțiuni care trebuie remediate.

Capricorn

Și pentru Capricorn se anunță o săptămână încărcată, însă aceștia vor face profit. O ideea care le trece prin minte le va aduce bani frumoși. Acasă, lucrurile stau foarte bine, iar weekendul îl petreceți alături de cei dragi.

Vărsător

Nativul Vărsător se cam răzvrătește. Are discuții destul de aprinse cu unul dintre șefii săi, deoarece se simte cumva discriminat. Toate proiectele grele îi sunt înmânate lui. Situația se calmează, iar Vărsătorul poate primi chiar o mărire de salariu.

Pești

Nativul născut în zodia Pești are parte de o săptămână agitată. Este pus pe scandal, atât la locul de muncă, cât și acasă. partenerul de viață este la capătul răbdării!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×