Sfatul zilei de 25 august 2019 pentru fiecare zodie. Taurii au nevoie de câteva clipe de singurătate

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
24/08/2019, 08:35
Sfatul zilei de 25 august 2019 pentru fiecare zodie. Taurii au nevoie de câteva clipe de singurătate
Sfatul zilei de 25 august 2019. Sursa foto: Labyrinthos

Citește sfatul zilei de 25 august 2019 pentru fiecare zodie și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care este numărul norocos al zilei! Taurii au parte de o zi de duminică în care vor simți nevoia să își audă gândurile în tot vacarmul creat de cei din preajma lor. Vor avea parte de tot felul de surprize neplăcute.

Sfatul zilei de 25 august 2019 pentru zodia ta

Berbec: Trebuie să mergi mai departe indiferent de cât de multe obstacole ți s-ar pune în cale. E momentul să privești lucrurile cu mai multă atenție, dar să nu renunți la visele tale. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur: Ai nevoie de câteva momente de solitudine, de câteva clipe în care să comunici cu Universul așa cum știi tu, pentru a primi răspunsurile de care ai acută nevoie în aceste momente. Numărul norocos al zilei: 1.

Gemeni: Nu te lua după bursa zvonurilor, ci verifică informațiile pe care le primești. Cineva vrea să te ducă de nas pentru că știe că poate profita de bunăvoința ta. Numărul norocos al zilei: 3.

sfatul zilei de 25 august 2019
Fecioarele trebuie să ia măsuri de siguranță. Sursa foto: TeePublic

Fecioarele trebuie să ia măsuri de precauție

Rac: Nu îl mai lua pe NU în brațe. Încearcă să fii ceva mai optimist, să te gândești cu mai multă claritate la lucrurile care contează cu adevărat în viața ta. Numărul norocos al zilei: 10.

Leu: Trebuie să îți potolești pornirile irascibile, să fii ceva mai aplecat asupra lucrurilor care contează cu adevărat și să nu te avânți în tot felul de conflicte inutile. Numărul norocos al zilei: 7.

Fecioară: Trebuie să iei măsuri de siguranță pentru această zi. E o zi plină de provocări, plină de probleme dintre cele mai neașteptate. Ai nevoie să privești lucrurile din altă perspectivă. Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță: Nimic nu se compară cu o zi în care faci doar ceea ce îți dorești. E momentul să te gândești că ai dreptul să te bucuri de micile câștiguri ale vieții. Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion: Surprinde persoana iubită cu anumite gesturi de care doar tu ești capabil. Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător: Unele lucruri se schimbă fără să miști un deget, dar nu te baza pe hazard. Trebuie să te implici și tu ceva mai mult. Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn: Nu te lăsa păcălit de oamenii care vin să îți spună lucruri dulci doar în anumite momente. Numărul norocos al zilei: 4

Vărsător: Fii solidar doar cu aceia care merită cu adevărat bunăvoința ta. E momentul să demonstrezi că ești o persoană sufletistă. Numărul norocos al zilei: 10.

Pești: Dacă vrei rezultate imediate, ar fi bine să pui osul la treabă sau să gândești un plan serios de investiții. Numărul norocos al zilei: 9.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×