Sfatul zilei de 23 martie. Capricornul primește o nouă lovitură

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
22/03/2020, 17:41
Sfatul zilei de 23 martie. Capricornul primește o nouă lovitură
Sfatul zilei de 23 martie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de luni, 23 martie. Astrele vin cu vești bune pentru unii, dar și cu vești proaste pentru alții. Capricornul primește o lovitură puternică.

Așa arată sfatul zilei de luni, 23 martie, pentru fiecare zodie

Berbec

Vă doriți să vă achiziționați ceva de mult timp, dar tot apar obstacole. Vă sfătuiesc să fiţi mai cumpătaţi cu banii, pentru că numai aşa veţi reuşi să vă vedeți visul cu ochii. Număr norocos: 16.

Taur

Vă temeți puternic de coronavirus, dar nu veți reuși să faceți nimic, dacă plecați cu teamă la drum. Trebuie să vă asumați deciziile! Număr norocos: 10.

Gemeni

O surpriză neaşteptată din partea unui membru al familiei vă impresionează în mod plăcut. Poate fi vorba de o avansare în funcţie a partenerului, precum şi o mărire de salariu. Număr norocos: 7.

Rac

Racul simte din nou fiorul dragostei. Trebuie să fiți însă atent cu cine împărțiți dragostea, să nu aveți de suferit. Numă norocos. 11.

Leu

Posibile probleme de sănătate. Astrologii vă sfătuiesc să consultaţi un medic. Problema se poate agrava dacă nu o faceţi. Număr norocos: 8.

Fecioară

Șefii v-au rezervat o surpriză plăcută. Munca asiduă din ultima perioadă vă poate aduce un bonus la salariu. faceți economii! Număr norocos: 13.

Balanţă

Aveși mult de lucru, dar trebuie să vă și relaxați. Familia vă reproșează că nu stați prea mult pe-acasă, așa că trebuie să vă conformați, pentru a nu avea probleme. Număr norocos: 6.

Scorpion

Petreceţi ziua cu această persoană, însă planurile vă sunt date peste cap de coronavirus. Aşadar, seara vă prinde în faţa televizorului, nu la cinematograf, urmărind serialul preferat. Număr norocos: 12.

Săgetător

La serviciu sunteţi foarte stresat, stres care se transmite şi în sânul familiei. Astrologii spun că a venit timpul să discutaţi problemele care vă supără. Număr norocos: 1.

Capricorn

Capricornul are probleme cu banii, iar aceasta se va acutiza, deoarece la locul de muncă treburile nu merg ca pe roze. Trebuie să vă căutați altceva de muncă. Număr norocos: 3.

Vărsător

Sunteți nevoit să faceși o călătorie. Dacă o faceţi, astrologii spun să fiţi foarte precauţi, în contextul epidemiei de coronavirus. Număr norocos: 2.

Peşti

Sunteți vulnerabil, iar dușmanii parcă văd asta și încearcă să vă atace. Trebuie să vă păstrați cumpătul, pentru a putea face alegerile potrivite.  Număr norocos: 18.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×