Sfatul Zilei de 14 noiembrie. Scorpionul trebuie să se pregătească pentru o perioadă neagră

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
13/11/2019, 13:01
Sfatul Zilei de 14 noiembrie. Scorpionul trebuie să se pregătească pentru o perioadă neagră
Sfatul zilei de 14 noiembrie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 14 noiembrie. Multe dintre zodii au parte de vești bune, întâmplări surprinzătoare și situații favorabile. Scorpionul trebuie să își facă rezerve de bani, deoarece se anunță o perioadă neagră.

Așa arată sfatul zilei de 14 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Sfatul zilei de 14 noiembrie îl găsește pe nativul Berbec plin de emoții. În plus, acesta va primi o veste de peste hotare, care îi va provoca și mai multe emoții. Îl paște o călătorie. Numărul norocos al zilei este 4.

Taur

Taurul are probleme serioase, însă o persoană mai în vârstă din familie îl va ajuta. Îi va oferi niște sfaturi foarte utile, pe care le va pune în practică și cu ajutorul cărora va scăpa de probleme. Numărul norocos al zilei este 1.

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor debordeaz de energie. Termină niște proiecte grele în timp record, iar lefii vor aprecia mult prestația lor. Acasă, apar însă probleme legate de o defecțiune care necesită reparații rapide. Numărul norocos al zilei este 6.

Rac

Cineva va încerca să te inducă în eroare astăzi, însă felul tău de a fi te ajută enorm. Vei reuși să descoperi adevărul și să vezi cine îți este cu adevărat prieten. Numărul norocos al zilei este 9.

Leu

Nativul Leu face cunoștință astăzi cu o persoană care îi poate schimba viitorul. Trebuie să înveți cât mai multe lucruri și să le pui în practică! Numărul norocos al zilei este 2.

Fecioară

Nativul Fecioară nu are o zi chiar bună. Este pus pe gânduri și cuprins de melancolie. Cu ajutorul prietenilor va reuși să treacă peste această stare și să-și continue planurile. Numărul norocos al zilei este 3.

Balanță

Balanța va avea o confruntare destul de urâtă cu partenerul de viață. Trebuie să lași de la tine, și de data aceasta, dacă vrei ca relația să meargă mai departe. Numărul norocos al zilei este 12.

Scorpion

Nativul Scorpion trebuie să economisească. Trebuie să pună o parte din bani bine, deoarece trebuie să fie pregătit și pentru o perioadă mai puțin norocoasă. Numărul norocos al zilei este 8.

Săgetător

Săgetătorul are de dat explicații, iar amânarea acestora nu mai este posibilă. Așadar, trebuie să-ți iei inima-n dinți și să explici comportamentul pe care l-ai avut în ultima perioadă. Numărul norocos al zilei este 13.

Capricorn

Trebuie să ai încredere în tine, mai ales dacă pornești pe un drum nou. Dacă ai îndoieli, atunci trebuie să te oprești, deoarece instinctul tău este unul care nu dă greș. Numărul norocos al zilei este 6.

Vărsător

Nu pierde timpul alături de oameni de la care nu ai nimic de învățat și cu care nu ești pe aceeași lungime de undă. Nu ai timp de așa ceva. Numărul norocos al zilei este 4.

Pești

Nativul Pești este cam dezamăgit de viața sa. Încearcă să schimbi ceva, poate chiar felul tău de a gândi. Vezi și lucrurile frumoase care ți se întâmplă și vei constata că alții nu au nici pe jumătate din cât ai tu. Numărul norocos al zilei este 7.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×