CD în Premieră Naţională: de joi, 14 noiembrie, revista Taifasuri vă oferă în exclusivitate refrenele de neuitat ale regretatului Mihai Constantinescu!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/11/2019, 15:53
CD în Premieră Naţională: de joi, 14 noiembrie, revista Taifasuri vă oferă în exclusivitate refrenele de neuitat ale regretatului Mihai Constantinescu! GALERIE FOTO
Mihai Constantinescu a încetat din viață pe 29 octombrie. Sursa foto - facebook

CD în Premieră Naţională: de joi, 14 noiembrie, revista Taifasuri vă oferă în exclusivitate refrenele de neuitat ale regretatului Mihai Constantinescu! De altfel, revista Taifasuri dă o adevărată lovitură! Din 14 noiembrie, la toate punctele de difuzare ale presei din ţară, revista Taifasuri se va distribui împreună cu un CD pe sufletul românilor, dedicat memoriei îndrăgitului cântăreţ Mihai Constantinescu.

CD în Premieră Naţională

„O lume minunată”, un CD de Colecţie, care nu trebuie să lipsească din nicio casă de român adevărat! Nu uitaţi! Doar împreună cu revista Taifasuri veţi primi un CD de Aur cu refrenele calde ale unui artist foarte îndrăgit de copii și adulți deopotrivă, regretatul interpret Mihai Constantinescu: „O lume minunată”, „Iubiți și câinii vagabonzi”, „Sus în deal”, „Hai, copilărie”, „Păpușa”, „Vitezomanul Gică”

Lista nu se oprește aici – „Hai să cântăm, hai să dansăm”, „O dimineață în culori”, „Maria”, „Un zâmbet, o floare” și multe, multe alte hituri se regăsesc pe CD. Atenție! Din 14 noiembrie, la toate punctele de difuzare ale presei din România, în exclusivitate şi în premieră naţională doar cu revista Taifasuri, veţi primi albumul „O lume minunată” cu cele mai fredonate refrene ale regretatului Mihai Constantinescu! Nu-l rataţi!

CD în Premieră Naţională. Mihai Constantinescu
CD-ul pe care îl veți găsi în revista Taifasuri. Sursa foto – facebook

Joi, 14 noiembrie, revista Taifasuri vă oferă în exclusivitate refrenele de neuitat ale regretatului Mihai Constantinescu!

Mihai Constantinescu a încetat din viață la finalul lunii octombrie. Artistul, în vârstă de 76 de ani, era internat de cinci luni de zile în spital fiind în comă indusă după ce a suferit un grav stop cardio-respirator. Problemele de sănătate ale cântărețului nu erau niciun secret pentru rudele și fanii săi. În 2017, el a fost supus celei de-a doua intervenții chirurgicale pe cord. Prima a avut loc în urmă cu 11 ani, când Mihai Constantinescu a trecut printr-o intervenție de înlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice.

Mihai Constantinescu a fost internat în Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş. Potrivit medicilor care l-au tratat pe artist, acesta suferea de mai multe afecţiuni cardiace: stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. O disfuncție care a apărut în 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cântăreț pe masa de operație, unde a petrecut șase ore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×