Smiley, mesaj după ce Mihai Constantinescu şi Leo Iorga au murit: “Pentru mine, sunt nemuritori”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
03/11/2019, 21:33
Smiley, mesaj după ce Mihai Constantinescu şi Leo Iorga au murit: “Pentru mine, sunt nemuritori”
Mesaj Smiley după moartea lui Leo Iorga și a lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: b1.ro

Smiley a transmis un mesaj dureros după ce Mihai Constantinescu şi Leo Iorga au murit, într-o singură săptămână. Cântărețul a scris că cei doi mari artiști ne-a făcut tuturor trecerea prin această viață mult mai frumoasă. A primit sute de mesaje, în urma postării sale de pe Facebook.

Smiley, mesaj după ce Mihai Constantinescu şi Leo Iorga au murit

”Se incheie o saptamana dureroasa pentru muzica romaneasca, doi mari artisti au plecat dintre noi spre o lume mai buna. e cu atat mai dureros cu cat muzica lor ne-a facut tuturor trecerea prin aceasta viata mult mai frumoasa ??. ne-au facut sa ne simtim sensibili, pozitivi, vii…pentru mine sunt nemuritori, la fel ca muzica”.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace!!”, ”Amandoi au trecut prin viata cu placerea cantatului si au lasat in urma amintiri frumoase !”, ”Nu vor muri atâta timp cât noi vom trai cu muzica lor. Dumnezeu să-i ierte și sa le dea odihna veșnică”, ”Viața pentru noi poate fi lungă sau scurtă ! Frumos este atunci când ești artist și lași amintiri de neuitat… Viață lungă celor ce ne fac viața un frumos ecou „muzica”. Sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii virtuali ai lui Smiley.

”Pentru mine sunt nemuritori, la fel ca muzica”

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după cinci luni de spitalizare. Artistul a ajuns la spital după ce a suferit un infarct, apoi a intrat în comă pentru aproape cinci luni. Și-a revenit din comă, a început să mănânce, apoi a suferit încă un stop cardio-respirator care s-a dovedit a fi fatal.

Anunțul morții lui Leo Iorga a venit de la Adrian Ordean, colegul său de trupă, care a anunțat pe rețelele de socializare moartea colegului său. ”Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris acesta pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×