Smiley, mesaj emoționant, chiar în timpul concertului: „Mulțumesc, mamă”

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
31/10/2019, 16:16
Smiley, mesaj emoționant, chiar în timpul concertului: „Mulțumesc, mamă”
Smiley, mesaj emoționant pentru mama sa în timpul concertului. Sursa foto: Talentivity

Smiley a pornit în turneul programat pentru sfârșitul acestui an și nu oricum, ci printr-un concert susținut chiar în orașul său natal. O emoție de spectacol”, aceasta a fost promisiunea pe care Smiley le-a făcut-o fanilor înaintea de a da startul maratonului ce cuprinde 15 dintre cele mai importante orașe ale țării. Și s-a ținut de cuvânt, pentru că sutele de oameni care au umplut până la refuz Sala Sporturilor din Pitești s-au putut bucura, pe lângă hiturile carismaticului cântăreț, de numeroase surprize memorabile.

Smiley, mesaj emoționant pentru mama sa

Punctul culminant a fost, fără îndoială, momentul în care Smiley a ținut să transmită un mesaj celei mai importante persoane din viața sa. „Mulțumesc, mamă”, a spus artistul în timp ce se afla în scenă, căutând-o cu privirea pe femeia care i-a dat viață. Vizibil emoționată, aceasta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Am simţit o emoţie mare după ce l-am auzit spunându-mi asta acolo în faţa tuturor, am simţit-o ca pe o declaraţie pentru tot ceea ce am făcut de-a lungul vieţii pentru el, deşi mamele nu fac decât din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu aşteaptă nimic înapoi. Toţi părinţii au copii excepţionali, eu sunt recunoscătoare că am norocul de a avea aşa un băiat talentat şi bun”, a mărturisit mama cunoscutului cântăreț, după declarația de iubire și recunoștință pe care fiul său i-a făcut-o la scenă deschisă.

Smiley a dat startul turneului în orașul său natal

Aleg mereu să încep turneul acasă, de aici îmi iau energia, aici cânt în faţa oamenilor care m-au văzut crescând şi care au crezut în mine. Avem în faţă un maraton de concerte, vom ajunge în alte 14 oraşe din România şi vom avea 17 concerte.

Le mulţumesc colegilor mei alături de care muncesc la acest proiect, dar şi românilor care vor să ne vadă. Le-am pregătit o emoţie de concert, două ore cât o viaţă de om în care cântăm despre toate etapele prin care trece un om în această viaţă. Nimic nu se compară cu felul în care mă simt la concertele din ţară şi sunt recunoscător pentru fiecare secundă din acest turneu“, a declarat Smiley la finalul concertului  în care a fost aplaudat în picioare de publicul prezent în Sala Sporturilor din Pitești.

Turneul naţional „@Smiley_Omul“ continuă în următoarele orașe:

 •     5 noiembrie la Constanţa, la CCS
 • 7 noiembrie la Galaţi, la Sala Sporturilor
 • 10 noiembrie la Ploieşti, la CCS
 • 12 noiembrie la Braşov, la Sala Sporturilor
 • 13 noiembrie la Târgu Mureş, la Sala Polivalentă
 • 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalentă
 • 19 noiembrie la Timişoara, la Sala Sporturilor
 • 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria
 • 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor
 • 10 decembrie la Bacău, la Teatrul de Vară
 • 11 decembrie la Botoşani, la Sala Polivalentă
 • 12 decembrie la Iaşi, la Sala Polivalentă
 • 21 decembrie la Bucureşti, la Sala Polivalentă

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
  Închide ×