Ce se întâmplă cu Simona Secrier la o săptămână de la moartea lui Mihai Constantinescu: „Nu își revine”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 10:23
Ce se întâmplă cu Simona Secrier la o săptămână de la moartea lui Mihai Constantinescu: „Nu își revine”
Ce se întâmplă cu Simona Secrier la o săptămână de la moartea lui Mihai Constantinescu: "Nu își revine"

Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, trece printr momente foarte grele. Femeia a sperat până în ultimul moment că soțul ei va putea să scape cu bine după problemele pe care le-a avut, dar, din păcate, nu a fost așa. Îndrăgitul cântăreț s-a stins din viață la final de octombrie, lâsând un gol imens în sufletul ei și al tuturor celor care l-au iubit.

Simona Secrier, devastată de durere după moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost înmormântat în ultima zi a lunii octombrie, însă Simona Secrier nu își poate reveni nici acum din șoc. Chiar dacă a trecut aproape o săptămână de la moartea acestuia, văduva sa plânge fără încetare și și-a pierdut și pofta de mâncare. Un apropiat al său a explicat prin ce trece aceasta în aceste zile.

„Nu își revine, stă și plânge fără încetare. Are noroc că este vizitată, zi de zi cred, de nașa ei și a lui Mihai Constantinescu, ea o mai consolează, încearcă să îi ridice moralul. Are grijă să o oblige să mănânce, trebuie convinsă pentru fiecare înghițitură. L-a iubit atât de mult încât în ultimele luni, cât a fost în comă și avea momente în care își revenea, se agăța de orice speranță, nici nu îndrăznera să se gândească la deznodământul acela”, a dezvăluit un apropiat de-al văduvei lui Mihai Constantinescu, potrivit wowbiz.ro.

Mihai Constantinescu a murit după o îndelungată suferință

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat. Cântărețul se afla de aproximativ 5 luni în spital, după ce suferise un stop cardio-respirator.

Soția lui Mihai Constantinescu a spus că decesul a survenit în spital, chiar dacă medicii s-au chinuit 50 de minute să îl resusciteze pe artist. Îndoliată, Simona Secrieru a afirmat, imediat după moartea acestuia: „În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×