Sfatul Zilei de miercuri, 13 noiembrie. Zodia care se bucură de succes în afaceri

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/11/2019, 14:10
Sfatul Zilei de miercuri, 13 noiembrie. Zodia care se bucură de succes în afaceri
Racii vor avea noroc în afaceri. Sursa foto: avantaje.ro

FANATIK îți prezintă sfatul zilei de miercuri, 13 noiembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte. Nativii din Rac se dedică întru totul vieții profesionale, mai ales că vor cu orice preț să ducă la îndeplinire unul dintre cele mai ambițioase proiecte în care s-au implicat vreodată. Lumea afacerilor este, însă, plină de neprevăzut, așa că le recomandăm să cântărească fiecare pas cu mare atenție.

Așa arată sfatul zilei din data de 13 noiembrie

Berbec

S-ar putea să pierzi o afacere profitabilă, din cauza prudenţei exagerate. Nu ești prea sociabil şi riști să te izolezi de cei din jur. După-amiază poți să te gândești la planuri de viitor şi să te bucuri de armonia din familie. Numărul norocos al zilei: 5.

Taur

Ești de nerecunoscut, iar cei din jur vor încerca să te scoată din starea de apatie în care ai căzut. De vină pot fi oboseala acumulată şi problemele financiare, care te preocupă în mod serios. Te sfătuim să nu iei decizii de unul singur. Evită să te implici în activităţi importante. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Se pare că te concentrezi mai greu, din cauza neînţelegerilor cu persoana iubită. De aceea, şi dificultăţile de la serviciu ți se par mai mari decât de obicei. Poţi câştiga bani cu uşurinţă, cu condiţia să nu îți forţezi norocul. Îți recomandăm să fii mai atent la persoanele din jurul tău. Numărul norocos: 3.

Rac

Astăzi ai succes în afaceri. Ori închei un contract, ori îți vei găsi un al doilea job. Îți recomandăm să eviți discuţiile în contradictoriu. Nu refuza sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă! Numărul norocos al zilei: 15.

Leu

Dimineaţa s-ar putea să amâni o călătorie în interes de familie, din cauza banilor. Este momentul să te concentrezi asupra proiectelor ambiţioase, pe termen lung. Spre seară, s-ar putea să primești o invitație la o petrecere. Te sfătuim să refuzi, este mai bine să rămâi acasă. Numărul norocos: 13.

Fecioară

Astăzi ești inhibat şi nu te exprimi prea clar. Îți recomandăm să eviți întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fii înţeles greşit, din cauza problemelor de comunicare. Nu face investiţii şi nu achiziționa obiecte de valoare! Numărul norocos: 17.

Balanță

În cursul dimineţii, te va indispune o problemă minoră de sănătate. Nu ești prea sociabil şi preferi să fii singur. Sfatul nostru este să nu refuzi dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viaţă. Spre seară, o rudă apropiată reuşeşte să îți redea bună dispoziţie. Numărul norocos: 9.

Scorpion

Astăzi nu îți recomandăm să călătorești şi nici să urmărești câştiguri financiare. Ești prea puţin sociabil şi poți pierde în afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, cu condiţia să fii mai atent la problemele partenerului de viaţă. Numărul norocos: 2.

Săgetător

Puterea creativă de care dispui te îndeamnă să demarezi o activitate nouă. Ai toate şansele de reuşită pe plan intelectual şi sentimental. Parcurgi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice, în care imaginaţia îți stimulează creativitatea. Însă, nu neglija odihna! Numărul norocos: 11.

Capricorn

Nu ai chef să discuți cu nimeni şi nici măcar să te preocupi de rezolvarea problemelor care te privesc în mod direct. Fii atent, pentru că vei putea să te izolezi la serviciu! Îți recomandăm să fii mai sociabil. Problemele care te frământă nu sunt chiar atât de grave. Numărul norocos: 25.

Vărsător

La serviciu, ești foarte bine dispus şi muncești cu tragere de inimă. Ai însă grijă, pentru că sunt colegi care te sapă! Astăzi nu ai cum să câştigi mulţi bani. Te sfătuim să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Puteți face împreună planuri pentru cămin. Numărul norocos: 13.

Pești

Dimineaţa vei simţi nevoia să vorbești cu cineva despre problemele sentimentale. Ai impresia că ești neglijat. Te sfătuim să nu te lași pradă sentimentelor, întrucât riști să devii melancolic. Nu fii morocănos! O asemenea atitudine poate accentua neînţelegerile cu persoana iubită. Numărul norocos: 20.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×