Sfatul zilei de 13 decembrie. Racul este plin de noroc

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
09/12/2019, 12:26
Sfatul zilei de 13 decembrie. Racul este plin de noroc
Sfatul zilei de 13 decembrie. Sursa foto: ralitatea.net

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce sfatul zilei de 13 decembrie. Multe dintre zodii primesc vești bune și șanse la o viață mai bună. Unele dintre ee sunt pline de noroc, cum este Racul, care face bani din toate direcțiile.

Berbec

Nativul Berbec este din ce în ce mai interesat de un stil de viață mai sănătos. Trebuie însă să te asiguri că acest stil de viață ți se potrivește, pentru a nu ajunge la spital! Numărul norocos al zilei: 2.

Taur

Taurul este mulțumit cu poziția pe care o are acum, însă vrea mai mult. Acest lucru nu poate aduce decât progresul, așa că poți s-o faci! Numărul norocos al zilei: 5.

Gemeni

Azi te simți liber să faci ce vrei și asta e tot ce contează. Reușești în sfârșit să fii independent în adevăratul sens al cuvântului. Numărul norocos al zilei: 7.

Rac

Racul are noroc astăzi dar nu trebuie să se culce pe o ureche, deoarece această perioadă benefică nu se știe cât va dura! Numărul norocos al zilei: 13.

Leu

Nativul Leu are niște probleme emoționale, dar nu trebuie să le facă cunoscute oricui. Nu toată lumea te înțelege așa cum o face familia. Numărul norocos al zilei: 10.

Fecioară

Lucrurile se complică din punct de vedere emoțional și asta te debusolează. Cheia rezolvării tuturor problemelor este chiar la tine. Numărul norocos al zilei: 4.

Balanță

O veste proastă îți cam strică planurile astăzi. Ar fi bine să privești lucrurile cu mai multă maturitate. Numărul norocos al zilei: 6.

Scorpion

Scorpionul are un drum frumos în față, dacă este dispus să plece alături de parteneri de încredere. Singur nu vei putea reuși! Numărul norocos al zilei: 8.

Săgetător

Azi nu mai trebuie să te implici deloc în problemele celorlalți. Lucrurile se vor rezolva cumva și fără implicarea ta. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn

Capricornul parcă trăiește în trecut. Se agață de niște persoane care nu mai sunt lângă ei, iar acest lucru îi împiedică să trăiască în prezent. Dă uitării ce a fost și mergi mai departe! Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător

Vărsătorul se trezește în mijlocul unei dispute. Fă tot posibilul să calmezi situația, deoarece chiar te pricepi la astfel de lucruri. Numărul norocos al zilei: 9.

Pești

Trebuie să mai uiți de probleme sau să le tratezi cu mai mult umor. Râzi mai mult, iar Universul te va răsplăti cu mai multe șanse. Numărul norocos al zilei: 17.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×