Sfatul Zilei de luni, 9 decembrie. Racii nu trebuie să dea crezare veștilor pe care le vor afla

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/12/2019, 12:28
Sfatul Zilei de luni, 9 decembrie. Racii nu trebuie să dea crezare veștilor pe care le vor afla
Sfatul zilei de luni, 9 decembrie vine cu vești bune pentru raci. Sursa foto: romaniatv.net

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 9 decembrie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Deși săptămâna e abia la început, vei avea parte de momente liniștite în compania prietenilor și familiei. Dacă ești născut în zodia Rac, trebuie să ai mare grijă la veștile care îți ajung la urechi, pentru că riști să ai parte de neplăceri. Ține minte: nu toate informațiile pe care le afli au legătură cu adevărul.

Așa arată sfatul zilei din data de 9 decembrie

Berbec

Este posibil să iei o hotărâre importantă şi definitivă, cu privire la ruperea unor relații. În viitor, se va dovedi că ai procedat corect. Planurile tale vor fi încununate de succes, dar te sfătuim să ai răbdare. Acceptă munca în echipă! Numărul norocos: 9.

Taur

Șefii îți apreciază seriozitatea și ideile constructive. Nu este exclus să fii propus pentru o mărire de salariu. Astfel, vei putea să faci planuri pe termen lung şi să câteva investiții. Îți recomandăm să profiți de conjunctura favorabilă în care te afli. Nu îți neglija familia! Numărul norocos: 7.

Gemeni

Dimineaţa ai șanse să te afirmi la serviciu. Din păcate, s-ar putea să îți atragi invidia colegilor. Nu este exclus să ai unele discuții cu persoana iubită, pentru că acorzi prea multă atenție activității profesionale. Sfatul nostru este să nu neglijezi problemele partenerului de viață. Numărul norocos: 4.

Rac

Nu da crezare veștilor pe care le afli în acest debut de săptămână. Apelează la instinct  înainte să iei de bun ceea ce încearcă cineva să îți spună, pentru că riști să fii indus în eroare. Numărul norocos al zilei este 9.

 Leu

Sunt șanse să aranjezi o colaborare avantajoasă, care să-ți aducă venituri considerabile. Relațiile cu partenerul de viață urmează un curs ascendent. Te sfătuim să nu te contrazici cu o rudă mai în vârstă, care dorește să se amestece în viața ta. Fii diplomat şi bazează-te pe intuiție! Numărul norocos: 3.

Fecioară

Profunzimea ideilor şi ambiția te vor ajuta în activitatea profesională și în afaceri. Rezolvă cu ușurință toate problemele de la serviciu sau din familie. Îți recomandăm să ţii cont şi de părerile celor din jur. Evită speculațiile de orice fel! Numărul norocos: 11. Balanță Ai posibilitatea să finalizezi proiecte îndrăznețe, mai ales în domeniul afacerilor. Sunt șanse mari să evoluezi pe plan profesional şi social. Prietenii te susţin, impresionaţi de entuziasmul şi optimismul de care dai dovadă. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Numărul norocos: 6. Scorpion Zi prielnică schimbărilor importante pe plan profesional. S-ar putea să fii propus pentru o plecare în străinătate, la un schimb de experienţă sau un curs de perfecţionare. Vei avea ocazia să închei contracte avantajoase şi să faci cunoştinţă cu persoane importante. Sfatul nostru este să nu neglijezi odihna, chiar dacă vei fi invitat la o petrecere. Numărul norocos: 8. Săgetător Pot apărea schimbări neaşteptate în viaţa. Ai prieteni care te susţin, la fel ca şi familia. Este o zi favorabilă studiului, comunicării şi călătoriilor de afaceri. Îți recomandăm să îți asculţi intuiţia. Nu îți asuma prea multe riscuri! Numărul norocos: 2. Capricorn La serviciu, şefii îți apreciază ideile. Este posibil chiar să fii premiat. După-amiaza, s-ar putea să ai mici probleme de sănătate. Nu este cazul să îți faci griji, dar îți recomandăm să te odihnești. Numărul norocos: 7. Vărsător Ai toate şansele să rezolvi problemele financiare ale familiei. Sinceritatea te va ajuta să-ți consolidezi relaţiile şi să îți faci noi prieteni. Sfatul nostru este să eviţi, pe cât posibil, discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă. Numărul norocos: 2. Pești Vei avea mai multe întâlniri de afaceri, care se vor dovedi fructuoase. Dimineaţa primești o veste bună, din cauza căreia îți vei schimba planurile pentru zilele următoare. Îți recomandăm să nu îți ieşi din fire. Nu-ți vărsa nervii pe partenerul de viaţă! Numărul norocos: 5.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×