Horoscop Urania pentru perioada 7-13 decembrie 2019. Zodia cu cele mai mari șanse să se îmbogățească

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/12/2019, 16:08
Horoscop Urania pentru perioada 7-13 decembrie 2019. Zodia cu cele mai mari șanse să se îmbogățească
Ce aduce horoscopul Urania pentru săptămâna 7-13 decembrie 2019. Sursa foto: avantaje.ro

Simona Vărzaru, cunoscută în domeniul astrologiei ca și Urania a pregătit horoscopul pentru săptămâna 7-13 decembrie 2019. Astrele spun că semnele zodiacale vor avea parte de evenimente liniștite, iar una dintre zodii are un noroc uriaș la bani.

Așa arată horoscopul Urania pentru perioada 7-13 decembrie 2019

Luna Plină în zodia Gemeni care va avea loc pe 12 decembrie aduce o perioadă încărcată pentru mai multe dintre zodii. Nu va fi o perioadă ușoară pentru semnele zodiacale care se vor confrunta cu probleme medicale și vor trebui să meargă la medic pentru analize.

Această Lună Plină este ultima fază lunară înainte de eclipsa solară care va avea loc pe 26 decembrie. Este timpul ca zodiile să finalizeze planurile, să pună pe foaie realizările din ultimele luni și să se pregătească pentru ultima lună a acestui an.

Berbec

Ești axat pe cunoaștere și găsirea unor modalități ușoare de a face bani. Ești tot mai interesat să te implici în mai multe proiecte. Se anunță vizite inopinante, dar și timp petrecut alături de familie. Implică-te mai mult în treburile casnice.

Taur

Liniștea sufletească te va ajuta să vezi partea plină a paharului. Calmul tău specific te va ajuta să câștigi un proces sau o moștenire. Luna Plină în Gemeni din 12 decembrie îți va transmite un impuls pentru achiziția de bunuri sau o nouă locuință.

Gemeni

Adevărul se spune în glumă și vei afla asta pe propria piele. Melancolia și nostalgia își pun amprenta pe sufletul tău și scot la iveală răbufniri din trecut. Mare atenție la greșelile pe care le faci pentru că te vor urmări și anul următor.

Rac

Se anunță confruntări de principii și argumente cu partenerii de afaceri. Fii mai atent la starea de sănătate care s-ar putea deteriora din cauza stresului și a oboselii. Rupe legăturile cu persoanele cu care nu mai ești pe aceeași lungime de undă și doar te enervează.

Leu

Ești dornic să te afirmi și începi cu locul de muncă. Șefii te pun la încercare și-ți destează abilitățile și cunoștiințele. Creativitatea și imaginația ies la suprafață și descoperi un nou hobby. Relațiile de prietenie și sentimentale decurg excelent și ai parte de armonie și înțelegere.

Fecioară

Ești hotărât să ai un venit suplimentar și pui în aplicare un plan ideal. Rămâne de văzut dacă se va realiza. Te-ai săturat de rutină și vrei să faci ceva nou. Ieși din anonimat și inspiră-te din stilul de viață al unei vedete preferate.

Balanță

Câteva enervări de moment îți vor strica starea de spirit. La mijlocul săptămânii te concentrezi dialog și schimb de impresii, iar în weekend un eveniment legat de afaceri îți va aduce bucurii. La locul de muncă ești riguros, exigent și autoritar.

Scorpion

La începutul săptămânii vor apărea neînțelegeri și discuții contradictorii la locul de muncă. În jurul datei de 10 decembrie trebuie să fii atent la negocieri și la contractele pe care le semnezi. Două zile mai târziu Luna Plină în Gemeni îți aduce bani și o situație materială excelentă.

Săgetător

Ești într-o formă fizică de invidiat și totodată dai dovadă de creativitate și originalitate. Reușești să te exprimi cu ușurință și spui tot ce ai pe suflet. Toate neînțelegerile se vor rezolva, cheia este comunicarea, iar tu ești expert la asta.

Capricorn

Presiunea familiei te obligă să rezolvi mai multe treburi casnice. Optimismul și logica te vor ajuta să controlezi o relație care este pe punctul de a se destrăma. Ești prudent când vine vorba de prieteni, acesta fiind motivul pentru care o împăcare se amână foarte mult.

Vărsător

Ești cu capsa pusă și orice ți se spune te enervează. Întâlnirile cu prietenii îți vor deschide noi perspective și oportunități. Spre finalul săptămânii te relaxezi și firea ta glumeață și veselă iese la suprafață și-i încântă pe ceilalți.

Pești

Datoriile și facturile nu mai pot fi amânate, achită-le. Nu ai încredere în persoana iubită și nu eziți să-i arăți acest lucru. Relația nu va mai dura mult, iar despărțirea te va afecta în plan profesional și financiar. Prietenia este cea mai importantă pentru tine acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×