Horoscop rune Mihai Voropchievici, pentru luna decembrie. 3 zodii au o perioadă bună

Catalin Nae   
în Horoscop
30/11/2019, 20:15
Horoscop rune Mihai Voropchievici, pentru luna decembrie. 3 zodii au o perioadă bună
Horoscop rune Mihai Voropchievici, pentru luna decembrie

Mihai Voropchievici a făcut horoscopul runelor pentru luna decembrie. Ultima lună din an se anunţă a fi bună şi productivă pentru majoritatea zodiilor. Iată previziunile pe care numerologul le-a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna decembrie:  Berbecul, cea mai protejată zodie

Berbecul intră pe incidenţa forţei divine, este zodia cea mai protejată pe tot parcursul lunii, Forţa divină e extraordinar de binevenită. Taurii încă nu au rezolvat problemele care îi frământă. Trebuie să găsească timp să le rezolve, cu ajutorul familiei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gemenii au o lună de dragoste, sunt în căutări. Se anunţă o dragoste nouă, fierbinte, pasională. Racii intră într-o lună de circumspecţie, se înconjoară cu o aură de mister şi comunică cu răspunsuri mai lapidare, din două litere.

Leii au o lună furtunoasă

Leul are o lună de furtuni. O lună în care are ceva de spus, are reproşuri, tensiuni. Să se calmeze şi totul se va rezolva. Fecioara are o lună în care i se testează forţa, puterea, rezistenţa, pune întrebări multe şi creează lucruri mai puţin plăcute. Balanţa primeşte cadouri şi atenţii, e o lună destul de fericire.

Scorpionii au o lună de consolidare a poziţiei, au stat prea mult timp pe marginea şi le-a mai scăzut autoritatea. Săgetătorul, prin acţiunile lui, prin felul lui de a fi e pe o pojghiţă de gheaţă subţire. Trebuie să se odihnească mai mult.

Capricornii au o lună de mesaje, comunicare. E o lună în care tot ce au acumulat vor scoate la iveală. Vărsătorii trebuie să îşi facă bagajele şi să plece. Peştii intră într–un decembrie ăn care viaţa lor cunoaşte o schimbare semnificativă.

Închide ×