Horoscop rune Mihai Voropchievici, pentru luna decembrie. 3 zodii au o perioadă bună

Catalin Nae   
în Horoscop
30/11/2019, 20:15
Horoscop rune Mihai Voropchievici, pentru luna decembrie. 3 zodii au o perioadă bună
Horoscop rune Mihai Voropchievici, pentru luna decembrie

Mihai Voropchievici a făcut horoscopul runelor pentru luna decembrie. Ultima lună din an se anunţă a fi bună şi productivă pentru majoritatea zodiilor. Iată previziunile pe care numerologul le-a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna decembrie:  Berbecul, cea mai protejată zodie

Berbecul intră pe incidenţa forţei divine, este zodia cea mai protejată pe tot parcursul lunii, Forţa divină e extraordinar de binevenită. Taurii încă nu au rezolvat problemele care îi frământă. Trebuie să găsească timp să le rezolve, cu ajutorul familiei.

Gemenii au o lună de dragoste, sunt în căutări. Se anunţă o dragoste nouă, fierbinte, pasională. Racii intră într-o lună de circumspecţie, se înconjoară cu o aură de mister şi comunică cu răspunsuri mai lapidare, din două litere.

Leii au o lună furtunoasă

Leul are o lună de furtuni. O lună în care are ceva de spus, are reproşuri, tensiuni. Să se calmeze şi totul se va rezolva. Fecioara are o lună în care i se testează forţa, puterea, rezistenţa, pune întrebări multe şi creează lucruri mai puţin plăcute. Balanţa primeşte cadouri şi atenţii, e o lună destul de fericire.

Scorpionii au o lună de consolidare a poziţiei, au stat prea mult timp pe marginea şi le-a mai scăzut autoritatea. Săgetătorul, prin acţiunile lui, prin felul lui de a fi e pe o pojghiţă de gheaţă subţire. Trebuie să se odihnească mai mult.

Capricornii au o lună de mesaje, comunicare. E o lună în care tot ce au acumulat vor scoate la iveală. Vărsătorii trebuie să îşi facă bagajele şi să plece. Peştii intră într–un decembrie ăn care viaţa lor cunoaşte o schimbare semnificativă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×