Horoscop Mihai Voropchievici. Ce karmă ai în dragoste, în funcție de zodie

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 12:33
Horoscop Mihai Voropchievici. Ce karmă ai în dragoste, în funcție de zodie GALERIE FOTO

Vrei să afli ce karmă ai în dragoste? Nnumerologul de serviciu, Mihai Voropchievici, îți spune despre șansele în iubire ale zodiilor, despre greșelile pe care nativii le fac de obicei în dragoste. Trei tipuri de karmă ne caracterizează  relația de dragoste. Acestea sunt:  karma de agresivitate care are în prim plan zodiile Berbec, Balanță, Rac, Capricorn, cea  de atașament posesiv  cu zodiile: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător și de ignoranță – Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Variantele sunt nenumărate , însă momentan, numerologul se rezumă doar la cele trei.

Agresivitatea este dată atunci când Berbecul va înțelege că dragostea pentru el nu trebuie făcută sub formă de agresivitate, va câștiga.  Nativul nu trebuie să ridice tonul ca să dovedească dragostea. Același lucru  se întâmplă și la Balanță. Când nu are o forță financiară, nu își mai poate manifesta dragostea. Racul, este bun și familist, însă este la fel de agresiv precum Balanța. Același lucru i se potrivește și Capricornului, mai ales pe axa sexualității.

Agresivitatea, posesivitatea și ignoranța, karme ale dragostei

Posesivitatea  este dată de zodia taur, prin excelență. Acesta poate avea un partener sau o parteneră când deține niște valori financiare fantastice. Nativul din această zodie este conservator și când face sex.  Luxul îl face pe acesta  să ajungă în acea stare, de ceva material bun. Leul este strălucitor și are nevoie să i se ofere în permanență o persoană care să îl scoată în valoare. Scorpionul, este introvertit, când are ceva sau pune ochii pe cineva nu îl lasă să miște în front. E atât de posesiv că e în stare să facă și moarte de om. Vărsătorul e vizat cam de aceleași lucruri.

Ignoranța este dată de zodia Fecioară. Nativii din această zodie nu se vaită în relații, pe când Geamănul este extrem de libertin. Cele două zodii pot avea o relație frumoasă împreună, însă sunt lovite de ignoranță. Geamănul vrea să mai plece din când în când de acasă, iar Fecioara îl ține din scurt. Săgetătorul și nativul din Pești: Săgetătorul incită apa, o face să clocotească. Nativii din zodia Peștelui au nevoie de siguranță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×