Sfatul zilei de 12 martie. Vărsătorul are parte numai de bucurii

Dan Suta    Daniel Scripcaru   
în Horoscop
11/03/2020, 14:09
Sfatul zilei de 12 martie. Vărsătorul are parte numai de bucurii
Sfatul zilei 22 martie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de 12 martie. Multe dintre zodii vor primi vești bune, altele se pierd în muncă, pe când vărsătorii au parte de o zi spectaculoasă.

Așa arată sfatul zilei de 12 martie pentru fiecare zodie

Berbec

Nativul Berbec stă prost cu nervii astăzi și nu mai acceptă nicio vorbă de duh, nimic. Este pus pe scandal și ar face bine să se calmeze, să nu vină scandalul la el. Numărul norocos al zilei: 4.

Taur

Taurul are tendința să intre cu bocancii în viața altora. Ai putea să pierzi așa prieteni foarte buni, dacă nu-ți schimbi modul de abordare. Numărul norocos al zilei: 6.

Gemeni

Nativii Gemeni vor mai mult și sunt dispuși să riște pentru asta. Ai grijă în ce te bagi, să nu ai probleme cu legea. Numărul norocos al zilei: 7.

Rac

Uneori singurătatea nu e cea mai bună. Astăzi trebuie să te înconjori de prieteni, nu să întorci problemele pe toate părțile. Numărul norocos al zilei: 8.

Leu

Astăzi nu vreisă iei parte la discuții preamulte și nici să auzi prea multe discuții. Așadar, nu sta prea mult la disuții.  Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară

Te paște o depresie de zile mari, dacă tot stai să te gândești la trecut și ce bine era. Trăiește azi și lasă trecutul în urmă! Numărul norocos al zilei: 2.

Balanță

Pune pe hârtie planurile de viitor și vezi cu cine te asociezipentru a-ți fi mai ușor. Caută pe cineva cu mai multă experiență! Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion

Scorpionul s-ar putea să rămână fără câțiva prieteni, mai ales că aceștia își vor arăta adevărata față atunci când vine vorba despre ajutor. Numărul norocos al zilei: 5.

Săgetător

Stai de vorbă mai mult cu cei dragi și apropie-te de ei. Ai toate motivele să te bucuri de viață. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn

Te confrunți cu probleme materiale, dar poți găsi ajutor la unul ditre prietenii tăi, pe care și tu l-ai ajutat în trecut. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător

Vărsătorul are parte de multe bucurii, de surprize care mai de care mai frumoase. Gândește-te și la ceilalți în momentele frumoase din viața ta. Numărul norocos al zilei: 11.

Pești

Cei născuți sub semnul zodiacal al Peștilor sunt un pachet de nervi azi, dar trebuie să se calmeze, dacă vor să mai aibă prieteni. Numărul norocos al zilei: 10.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×