Sfatul zilei de miercuri, 11 martie 2020. Racii suferă din dragoste

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
10/03/2020, 12:18
Sfatul zilei de miercuri, 11 martie 2020. Racii suferă din dragoste
Sfatul zilei de miercuri, 11 martie 2020

Sfatul zilei de miercuri, 11 martie 2020. În fiecare zi, STIRIMONDENE.FANATIK.RO îţi aduce sfatul important al astrologilor. Astfel, fiecare nativ în parte  va ştii cum să îşi gestioneze ziua. Va ştii cu cine să îşi petreacă timpul, de cine să se ferească, precum şi care este momentul oportun pentru ei dacă vor să intre într-o afacere.

Acesta este sfatul zilei de miercuri, 11 martie 2020

Berbec

Îţi cauţi dragostea peste tot, chiar şi prin străinătate, numai unde trebuie nu te uiţi. Astrologii spun că marea dragoste locuieşte lângă tine sau chiar cu tine în bloc. Număr norocos: 6.

Taur

Veşti mari de la muncă.Vei fi înaintat în funcţie şi salariul îţi va fi mărit. Prietenii te vor privi cu alţi ochi. Vei fi un adevărat model pentru ei. Număr norocos: 8.

Gemeni

Astăzi este ziua cea mare pentru gemeni. Un proiect pus la cale mai demult a început să dea roade. Roadele vor fi culese mult timp de aici în colo de către gemeni. Număr norocos: 10.

Rac

Racii suferă din dragoste. Astrologii mai prevăd multă suferinţă. Cam spre sfârşitul anului problema se va rezolva. Adică, nativii acestei zodii îşi vor găsi dragostea. Număr norocos: 7.

Leu

Leii sunt nişte adevăraţi campioni. Un câştig, o diplomă, la un concurs le aduce faima pe care aceştia o merită. Tovarăşii vor fi mândri că faceţi parte din cercul de prieteni. Număr borocos: 12.

Fecioară

Fecioarele dau de belea. O problemă de sănătate vă izolează de cercul de prieteni. Poate fi o gripă, spun astrologii, care vă va ţine la pat câteva zile. Număr norocos: 17.

Balanţă

Nativii acestei zodii au probleme cu banii, ca de obicei. Cum pun mâna pe o sumă de bani, cum o cheltuie, iar la final nu se aleg cu nimic. Astrologii vă sfătuiesc să fiţi mai cumpătaţi cu cheltuielile. Număr norocos: 13.

Scorpion

Scorpionii au în sfârşit parte de linişte, atât în familie, cât şi la locul de muncă. La muncă tocmai ce aţi predat un proiect care va dat mult de furcă. L-aţi făcut bine şi veţi fi apreciat. Număr norocos: 12.

Săgetător

Sunteţi foarte agitat astăzi. Aveţi de terminat o construcţie, iar termenul de livrare este unul apropiat. Astrologii spună că vremea vă va ajuta să finalizaţi ce aveţi de terminat. Număr norocos: 5.

Capricorn

Capricornii scapă de plata unui credit la care plătesc de ani buni. În sfârşit vă veţi reveni pe plan financiar. Banii care mergeau la bancă vă vor rămâne în casă. Număr norocos: 11.

Vărsător

Vărsătorii au motiv de petrecere în familie. Este ziua unui apropiat, astfel că o bună parte din zi o veţi petrece prin magazine în cautarea cadoului perfect. Număr norocos: 18.

Peşti

Peştii intră într-o încurcătură. Nu pot returna un împrumut luat de la un prieten. Sunt nevoiţi să ceară în altă parte până la salariu. Astrologii spun să nu mai cheltuiţi bani fără un motiv serios. Număr norocos: 14.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×