Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 2

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/09/2019, 19:30
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2, episodul 2 GALERIE FOTO
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV - Sezonul 2 episodul 2. Sursa foto: protv.ro

Fanii serialului Vlad pot vedea și Live Stream Online episodul 2 al celebrei producții marca Pro TV. Aceștia așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Vlad ajunge la timp pentru a-și salva familia de la moarte sau dacă tragedia îl lovește din nou în plin pe Vlad, chiar acum, când viața sa devenea mai frumoasă.

Fanii serialului Vlad pot vedea și Live Stream Online episodul 2 al producției Pro TV, de la ora 20:30

Eliza și Vlad au început să se apropie și au trăit primele momente împreună, iar Delia a revenit în viața lui Cezar și împreună fac totul pentru a-l proteja pe Vlad, însă nu uită nici de scopurile lor.

Chiar dacă Leo și Tibi au trecut prin momente extrem de dificile, niciunul dintre ei nu a avut curajul să-l împuște pe celălalt, așa că au rămas apropiați și par pregătiți să afle totul despre Vlad.

Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV - Sezonul 2 episodul 2
Serialul Vlad Live Stream Online pe Pro TV – Sezonul 2 episodul 2. Sursa foto: protv.ro

Familia lui Vlad, în pericol de moarte

Leo și Titi au ajuns în casa Deliei și au reușit să afle un indiciu care îi poate aduce foarte aproape de ceea ce-și doresc și ajung pe urmele medicului care a făcut posibilă transformarea lui Adrian în Vlad.

Și, pentru că și-a dorit ca Filip să fie ucenicul lui, Leo le pune în pericol viața lui Răzvan și mamei lui, Maria. Băiatul, aparent inocent și îndurerat, a furat pistolul din casa celui pe care îl admiră și a ajuns în casa părinților lui Adrian pentru a răzbuna moartea tatălui său. Lunea viitoare, de la 20:30, aflăm ce se întâmplă acolo și dacă Vlad ajunge prea târziu pentru a-și salva fratele și mama.

Primul episod Vlad a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Vlad a înregistrat 8.6 puncte de rating și 25.8% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.8 puncte de rating și 23.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit continuarea răzbunării, povestea de iubire și răsturnările de situație, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:26, peste 1.6 milioane de români au trăit suspansul și emoția din serial.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×